Baanreglement

Door de voortdurende zorg voor onze baan, de golfsport en een goede doorstroming van het baanverkeer zijn enige regels niet te voorkomen. Dit is ons baanreglement en kijk ook even op het mededelingenbord bij hole 1.

• Wij verwachten van clubleden en bezoekers kennis van de golfregels en respect voor de baan en voor medespelers.
  • In verband met de coronacrisis hanteren wij starttijden ipv zoals u gewend bent richttijden.
  • Een starttijd reserveert u door te bellen met het secretariaat, telefoon 0512 38 35 90.
  • Een geldige golfpas (voor NL: NGF) dient getoond te worden bij registratie.
  • Alle dagen van de week kan gespeeld worden met een EGA handicap max 54.
  • Vierballen zijn niet toegestaan.
  • Onze Marshals zijn bevoegd toe te zien op handhaving van het baanreglement. Spelers dienen de aanwijzingen van de Marshals en ons baanpersoneel op te volgen, pitchmarks te herstellen, divots terug te leggen en zich te houden aan het kledingvoorschrift van Lauswolt.
  • Trolleys en handicarts behoren niet op de tee en op de voorgreen. Gebruikers van handicarts dienen zich te houden aan de aanwijzingen in de handicarts.
  • In het algemeen zijn huisdieren niet toegestaan in het clubhuis. Uitzonderingen worden gemaakt voor leden en gasten voor wie het in bepaalde gevallen nodig is hun huisdier mee te nemen. Hierbij wordt een beroep gedaan op de loyaliteit en respect gevraagd voor de keuze van deze leden of gasten.
  • Honden, aangelijnd en onaangelijnd zijn niet toegestaan op en door de baan.
  • Aan onze leden en gasten vragen wij zich te kleden volgens de algemeen geldende normen:
    *Pantalon, bermuda of golfrok
    *Polo met kraag of golfshirt voor de dames, polo met kraag en mouwen voor de heren
    *Golfschoenen/laarzen.
    Metalen spikes zijn in de baan niet toegestaan.