Baanstatus

Onze baanstatus is iedere dag vanaf 8.30 uur actueel. Check deze om eventuele teleurstellingen te voorkomen!

Tijdelijke plaatselijke regel: schapen
Het door schrikdraad gemarkeerde gebied voor grazende schapen (met of zonder schapen binnen de afrastering), is een verboden speelzone die moet worden beschouwd als een abnormale baanomstandigheid.
Deze verboden speelzone strekt zich uit tot 1 clublengte buiten het schrikdraad. Bij een belemmering door deze verboden speelzone is het verplicht deze zonder straf te ontwijken volgens Regel 16-1f.

We hebben tot het voorjaar een wintergreen op hole 13.

Iedere maandag is de drivingrange i.v.m. maaien tot ± 10.00 uur gesloten.
Wanneer u een maaimachine in actie ziet, is het alleen mogelijk te oefenen op het gebied naast het clubhuis of op de puttinggreen.

- Divots in de fairway (uitgeslagen plaggen): altijd repareren door deze terug te leggen

- Pitchmarks op de greens: repareren met pitchfork

- Paden: graag met de trolley op de paden lopen en trolley bij het afslaan op het pad laten staan. Niet met de trolley door de heide of over de teeboxen (incl. oranje) lopen

- Witte lijnen voor de green: niet passeren met trolley of handicart