Boeken van een starttijd

In deze coronatijd werken we met starttijden.
Gasten bellen door de week tot 16.00 uur voor een starttijd met de receptie via 0512 38 35 90. Leden boeken online een starttijd.

Leden en starttijd
Er zijn twee opties waarop leden op eenvoudige wijze een starttijd kunnen reserveren:
Optie 1: via Mijn Lauswolt > starttijden.
Optie 2: via de web-app van egolf4u > starttijden.

Heeft u een werkbeschrijving nodig om een tijd te boeken, klik dan even verder.

De uitgangspunten voor onze starttijden zijn als volgt:
1. 18 holes worden gespeeld vanaf hole 1.

2. We hebben maximaal 3-ballen in de baan.

3. Leden kunnen zich inschrijven bij 1- of 2-ballen. Een belletje om te zeggen dat u meespeelt, wordt gewaardeerd.

4. We starten om de 8 minuten.

5. Speelt u 18 holes dan is er precies na 120 minuten een tijd op hole 10 voor u gereserveerd. Bent u te vroeg bij hole 10 dan wacht u rustig af. Bent u te laat dan kunt u helaas niet meer afslaan.

6. Als u te laat bent voor uw starttijd, mag u niet meer afslaan en zult u een nieuwe tijd moeten boeken.

6. Maakt u geen gebruik van uw starttijd, verwijder dan uw reservering. Iemand anders kan dan namelijk op uw tijd komen spelen (ook al is het slecht weer!)