Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen 17/9

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen over de maatregelen op onze golfclub.

* Is alles weer open?
Ja hoor, het terras is weer open net als het restaurant en de kleedkamers.

* Vanaf zaterdag 25 september dient u in ons restaruant een coronatoegangsbewijs (de ‘coronapas’) te laten zien. Dit is zichtbaar in de app CoronaCheck en toont aan dat u volledig bent gevaccineerd, hersteld bent van corona of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud heeft. Wie geen smartphone heeft, kan een bewijs op papier meenemen.

* Hebben jullie starttijden?
Leden moeten een starttijd reserveren via de web-app van Egolf4u of via onze website > Mijn Lauswolt.
Gasten bellen op werkdagen tot 16.30 uur met de receptie voor een starttijd.

* Hoeveel personen mogen er in een flight plaatsnemen?
Op dit moment mogen er maximaal 3-ballen de baan in. Flights van 4 personen staan we niet toe.

* Kunnen leden zich inschrijven bij mijn flight?
Ja dat klopt, dat is volledig nieuw voor Lauswolt. Omdat de baan erg vol is, worden 3-ballen gewaardeerd dus kan een lid die graag wil spelen zich bij bestaande flights inschrijven.

* Heb ik bij 18 holes standing?
Nee, dit is niet meer het geval. U heeft na uw start op hole 1 precies 120 minuten later een gereserveerde tijd om op hole 10 af te slaan. Het kan dus zijn dat u eerder dan die 120 minuten bij hole 10 bent, dan moet u even wachten. In ons clubhuis is vast wat lekkers te krijgen om de wachttijd te overbruggen.
Bent u daarentegen later dan 120 minuten bij hole 10 dan is uw starttijd verlopen en kunt u niet meer afslaan.