Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen 16/6

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen over de maatregelen op onze golfclub.

* Is het terras open?
Ja hoor, het terras is weer open.
Er mogen dan maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten. Komt u van 1 huisadres dan kunt u met meer personen aan een tafeltje plaatsnemen. Van tevoren reserveren is niet verplicht maar mag wel. Dan houden we rekening met uw komst.

* Hebben jullie starttijden?
Leden moeten een starttijd reserveren via de web-app van Egolf4u of via onze website > Mijn Lauswolt.
Gasten bellen op werkdagen tot 16.30 uur met de receptie voor een starttijd.

* Hoeveel personen mogen er in een flight plaatsnemen?
Op dit moment mogen er maximaal 3-ballen de baan in. Flights van 4 personen staan we niet toe.

* Mag ik kiezen voor alleen 9 holes?
Gasten slaan voor 9 holes af vanaf hole 1. Leden kunnen tot en met 9.20 uur starten voor 9 holes vanaf hole 10.

* Kunnen leden zich inschrijven bij mijn flight?
Ja dat klopt, dat is volledig nieuw voor Lauswolt. Omdat de baan erg vol is, worden 3-ballen gewaardeerd dus kan een lid die graag wil spelen zich bij bestaande flights inschrijven.

* Ik heb al 3x een tijd ingeboekt maar zie dat er vandaag nog een lege flight is, mag ik toch spelen?
Een lid mag op de speeldag openstaande starttijden gebruiken voor een rondje golf. Een lid kan dan op die speeldag gewoon inboeken ook al staan er al drie starttijden geregistreerd.

* Kan ik ook alleen oefenen op de drivingrange?
Ja, als u een handicap heeft, mag langskomen om alleen te oefenen op de drivingrange. U betaalt € 10,-- voor een drivingrangekaart.

* Mogen de handicarts de baan in?
Houd de baanstatus van onze website hiervoor in de gaten. Daar staat vermeld of ze de baan in mogen of niet. Als u een handicartpas heeft dan kunt u via www.handicart.nl zelf een handicart reserveren. Heeft u geen pas dan belt u met het secretariaat, 0512 38 35 90.

* Kan ik in de kleedkamers komen?
Ja, de kleedkamers zijn weer open en de douches en wc's kunnen weer gebruikt worden.

* Kan ik mijn golfspullen uit de tassenberging halen?
Ja, dat kan. Houd rekening met de 1.5 meter afstand.

* Is het restaurant open?
Ja, u kunt weer binnen plaats nemen.

* Ik ben geen lid maar wil wel komen spelen.
U bent welkom mits u vantevoren telefonisch een starttijd heeft aangevraagd bij de receptie. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur.

* Is de receptie open?
Zeker. Van maandag tot en met vrijdag is de receptie geopend van 8.30 tot 16.30 uur. U kunt voor vragen altijd een mail sturen.

* Mag ik doorgelaten worden?
Ook dat mag. Als de flight voor u geen aansluiting heeft gehouden dan mag u - net als vroeger - doorgelaten worden.

* Heb ik bij 18 holes standing?
Nee, dit is niet meer het geval. U heeft na uw start op hole 1 precies 120 minuten later een gereserveerde tijd om op hole 10 af te slaan. Het kan dus zijn dat u eerder dan die 120 minuten bij hole 10 bent, dan moet u even wachten. In ons restaurant to-go is vast wat lekker te krijgen om de wachttijd te overbruggen.
Bent u daarentegen later dan 120 minuten bij hole 10 dan is uw starttijd verlopen en kunt u niet meer afslaan.