(Verlichte) Driving Range

Driving Range (verlicht)

Het nieuwe gebouw op de Driving Range heeft verlichting gekregen zodat er in de avonduren gewoon geoefend kan worden. De lampen branden van maandag tot en met vrijdag uiterlijk tot 21.00 uur. Het licht gaat aan op het moment dat er beweging bij de afslagmatten is en blijven uit als er niemand aanwezig is.

Vanaf dit moment is op woensdag- en vrijdagavond het restaurant open tot ongeveer 20.00 uur. Dit is afhankelijk van het weer maar ook van de drukte in het restaurant. Wilt u zeker weten dat het restaurant voor u en uw groepje open is, kunt u altijd vantevoren even contact opnemen via 0512 38 35 90/2.

In de komende wintermaanden kunt u dus  's avonds voor het trainen of juist er na, een hapje komen eten of een gezellig drankje doen. Op de maandag- en dinsdagavonden is het restaurant geopend tot ongeveer een uur na zonsondergang. Hieronder ziet u voor de komende maanden de ruimere openingstijden van ons restaurant op de andere dagen.

Woensdag stamppotdag
Op de woensdagavonden staat onder andere een heerlijke stamppot voor u klaar. De kosten zijn € 9.75 per persoon.
U kunt vantevoren aangeven dat u een hapje komt eten maar u mag altijd spontaan langskomen. De keuken is open tot 19.30 uur.

Donderdag
Iedere donderdagavond is het restaurant vanaf 19.00 uur gereserveerd voor de bridge-club. Tot 19.00 uur bent u in ons restaurant van harte welkom.

Vrijdag borrelplank
Iedere vrijdag kunt u een heerlijke tapasplank voor bij de borrel bestellen. Iedere week kan er iets anders op de plank liggen. Laat u vooral eens verrassen.
Ook hier geldt dat u van tevoren aan kunt geven dat u zin hebt in zo'n gezellige plank maar binnenlopen kan altijd.

Bel met het restaurant 0512 38 35 90/2 of mail naar het restaurant.

Naast onze lidmaatschappen hebben wij een uitbreiding van de Driving Range-kaarten gekregen. Wellicht willen anderen – die niet lid zijn van onze golfclub – ook gebruik gaan maken van deze prachtige nieuwe faciliteit. Naast de al aanwezige dagkaart, is er de mogelijkheid om een maandkaart, kwartaalkaart of een jaarkaart aan te schaffen. Deze gasten ontvangen een herkenbaar lichtblauw label.

dagkaart

maandkaart

kwartaal

jaarkaart

Driving range kaart          €

Toegang tot Driving Range
Het nieuwe gebouw heeft een afgesloten hal met ballenbak en toiletten. Via deze hal krijgt u toegang tot de afslagplaatsen, de lesruimtes van de pro en de afgesloten tassenberging.
Om na 17.00 uur toegang te krijgen tot deze afgesloten ruimte, kunnen leden op werkdagen bij de receptie een toegangspas voor de Driving Range ophalen (borg €10,00). Gasten kunnen een tijdelijke toegangspas krijgen bij de receptie of in het restaurant als ze hun toegangskaart a € 8,00 ophalen.

Verlichting Driving Range
Er is verlichting aangelegd op de Driving Range. Zo is het mogelijk om in de donkere maanden van het jaar ’s avonds te blijven oefenen. Deze verlichting springt van maandag tot en met vrijdag aan bij beweging tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag is de Driving Range niet verlicht.

U kunt zich aanmelden voor een Driving Range kaart via de receptie.