Bezoekersregeling pro's en golfers

Bezoekersregeling golfers en pro's

We hanteren starttijden voor leden en gasten. Gasten bellen of mailen met de golfclub om een starttijd af te spreken.

Gastspelers dienen tenminste een WHS-handicap te hebben. Ze dienen een (digitale) NGF-pas of een soortgelijke kaart van een buitenlandse golffederatie kunnen tonen bij een rondje golf.

PGA Holland professionals worden toegestaan vijf keer per jaar greenfee vrij te spelen, uitsluitend op maandagen. De pro dient zich te legitimeren door zijn PGA Holland pas. Golfclub Lauswolt heeft als uitgangspunt dat derden - die niet verbonden zijn aan de golfschool - geen les of training geven op het terrein van de golfclub.

Het is mogelijk om als maximaal drieballen te spelen. Vierballen staan we niet toe.

Voor meer informatie verwijzen we u naar het baanreglement en onze huisregels.