Competitie 2019

Doet u mee aan de NGF-competitie? Dan wilt u vast iets meer weten hoe de zaken bij ons geregeld zijn.

Aan de linkerkant van deze pagina vindt u een link naar het overzicht met onze captains en captaines van onze competitieteams per poule. Om privacyredenen zijn de e-mailadressen en telefoonnummers hierin niet opgenomen. Die kunt u via ons secretariaat opvragen via algemeen@golfclublauswolt.nl.

Ons clubhuis is geopend vanaf één uur voor aanvang van de competitiewedstrijd. Denkt u er om dat u het clubhuis alleen op soft spikes mag betreden? Voor afspraken met betrekking tot de horecafaciliteiten kunt u contact opnemen met de captains van onze teams.

Heeft u tijd voor het spelen van een oefenronde, kijk dan even naar de linkerkant van de pagina naar de informatie omtrent dit voorspelen.

Na de eerste volle week competitie spelen, zullen we de actuele competitiestand voor onze teams iedere week samenvatten in een document. Die zult u dan ook in de linkerkant van deze pagina aantreffen.

Onze playing handicaptabellen vindt u via deze link. Het NGF competitie reglement en de uitslagen van de gespeelde wedstrijden vindt u op de website van de NGF, http://ngfcompetitie.com.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met de competitiecommissie via lauswoltcompetitie@outlook.com.

Wij wensen u een sportieve en plezierige competitie toe.

Met vriendelijke groet,

Louis Westhof,