Voorspeelregeling

Voorspeelregeling competitie

Ten aanzien van het voorspelen in de week voorafgaand aan de competitiedag gelden dit jaar bij G&CC Lauswolt de volgende afspraken:

Het voorspelen is mogelijk tegen het bijzondere tarief van € 32,--.
Voor de spelers (m/v) van de teams in de poule van Heren 1 (36h) en Heren 2 (36h), Heren Senioren 1, Dames Senioren 1, Dames 1 (27h) en Jeugd 1 (36h) en Jeugd 2 (36h) is het voorspelen gratis, mits dit andersom ook zo is (dus op basis van wederkerigheid).
Derhalve: als een club voor het voorspelen wél greenfee in rekening brengt, geldt andersom voor een team van deze club op Lauswolt het competitietarief van €32.

Wie wil voorspelen doet er verstandig aan contact op te nemen met het secretariaat van onze club (0512 38 35 90) of de baan beschikbaar is. Lauswolt hanteert geen starttijden. Wel is er – ook als er clubwedstrijden zijn – voldoende ruimte om te kunnen starten (in overleg met de marshall van dienst).

Op de competitiedagen gelden de gebruikelijke starttijden zoals beschreven in het competitiereglement van de NGF.

Er zijn twee uitzonderingen:

Zondag 5 april, H1-27h: greensomes starten niet om 10.30 uur, maar om 10.00 uur op tee 1.
(De tweede start is aansluitend, dus vanaf 10.24 uur. De singles starten wél op de gebruikelijke tijd, 13.30 uur, op tee 10).

Zondag 10 mei, D1-27h: greensomes starten niet om 10.30 uur, maar om 10.00 uur op tee 1.