Friese Amateur Kampioenschap 2023

Friese Amateur Kampioenschap 2023

Friese Amateur Kampioenschap 2023

Welkom op de pagina voor het Fries Amateur Kampioenschap 2023

FAK 2023

Zondag 17 september 2023

Startlijst H E R E N

Startlijst D A M E S

Start vanaf 10.00 uur

Optie: plate na afloop € 15.--

Op 17 september 2023 is Golfclub Lauswolt aan de beurt om het jaarlijkse Fries Amateur kampioenschap te organiseren. 
Tijdens deze golfwedstrijd wordt tussen de zes Friese golfclubs gestreden om de individuele titel Fries kampioen bij de dames en de heren. Daarnaast is er een prijs voor het beste team. Hiervoor tellen de vier beste scores van de dames en de vier beste scores van de heren van de deelnemende golfclubs. 

De wedstrijd begint om 10 uur. De startlijst met de deelnemende clubs en spelers wordt ongeveer een week voorafgaand aan de wedstrijd gepubliceerd op deze pagina. 

De deelnemers ontvangen die dag een lunchpakket en twee muntjes voor een drankje na afloop. 
Na afloop van de wedstrijd bestaat de gelegenheid om een plate te bestellen voor een speciale prijs van € 15.--. Aan de wedstrijdtafel kunt u via een intekenformulier aangeven of u (eventueel met uw gasten) mee wilt eten.

Deelnemers aan het FAK wordt de mogelijkheid geboden -bij tijdige reservering- in de week voorafgaand aan het Fries Amateur Kampioenschap “voor te spelen” tegen het voorspeeltarief van € 42,00 p.p.

Deelnemers/golfers en gasten/geïnteresseerden zijn van harte welkom. We zien er naar uit om u op 17 september te begroeten!

Het organisatiecomité

Het wedstrijdreglement      Local Rules     Informatie inzake ontvangst