Handicarts

Wij beschikken over tien handicarts. Bent u lid van Stichting Handicart dan heeft u een handicartpas ontvangen die u de mogelijkheid geeft om tegen een gereduceerd tarief een handicart bij ons te huren.

Naast de handicartpas heeft u een inlog voor 'Mijn Handicart' ontvangen. Hiermee kunt u thuis een handicart reserveren voor een rondje golf bij ons op de baan. Heeft u een reservering gemaakt en wilt u die annuleren kan dat ook via Mijn Handicart. Lukt dit niet, bel dan met de golfclub die voor u de reservering annuleert.

Geen lid van de Stichting Handicart
Bent u niet in het bezit van een handicartpas dan kunt u een cart huren voor € 25,00. Om een handicart te reserveren, moet u deze van tevoren telefonisch reserveren. Bel daarvoor met 0512 38 35 90.

Handicarts wel of niet in de baan
Houd zelf de baanstatus op onze website in de gaten of handicarts toegestaan zijn in de baan. Iedere ochtend om 8.30 uur is de baanstatus voor die dag bijgewerkt.