Brasserie

Brasserie Golfclub Lauswolt

Brasserie Golfclub Lauswolt

Welkom bij Brasserie 1631 van Golfclub Lauswolt

Sinds dit jaar is Willem Nicolai de nieuwe pachter van onze Brasserie 1631. Naast een aantal nieuwe gezichten in de bediening en in de keuken zult u ook oude bekenden aantreffen. Wilt u een van hen spreken, bel dan met 0512 38 35 90/toets een 2 of stuur een mail. Brasserie 1631 is zeven dagen per week geopend en u bent vanaf 9.00 uur van harte welkom.

Met het nieuw koffiezetapparaat van het merk Simonelli en de koffie- en espressobonen van Mocca D'or maken we voor u de heerlijkste kopjes koffie. Naast prachtige wijnen hebben we diverse cocktails en gin en tonics.

Vanaf 1 april is onze kleine lunchkaart vervangen door de grote lunchkaart en kunt u weer aan het einde van uw golfdag bij ons komen dineren.
Vanaf week 14 hebben we ook wisselende weekplates te bestellen voor de spelers van de rabbitwedstrijden en de donderdagavondwedstrijden, varierend van verse gnocchi tot fish & chips of sushi.

De nieuwe kussens voor het buitenmeibilair zijn binnen dus u kunt zowel in het clubhuis als buiten op het terras genieten van onze lekkernijen.

Wilt u een reservering maken of heeft u vragen, mail ons dan.