Brasserie

Brasserie Golfclub Lauswolt

Brasserie Golfclub Lauswolt

Welkom bij Brasserie 1631 van Golfclub Lauswolt

Sinds dit jaar is Willem Nicolai de nieuwe pachter van onze Brasserie 1631. Naast een aantal nieuwe gezichten in de bediening en in de keuken zult u ook oude bekenden aantreffen. Wilt u een van hen spreken, bel dan met 0512 38 35 90/toets een 2 of stuur een mail. Brasserie 1631 is zeven dagen per week geopend en u bent vanaf 9.00 uur van harte welkom.

Met het nieuw koffiezetapparaat van het merk Simonelli en de koffie- en espressobonen van Mocca D'or maken we voor u de heerlijkste kopjes koffie. Naast prachtige wijnen hebben we diverse cocktails en gin en tonics.

Het seizoen is begonnen en daarmee ook de vele clubwedstrijden en competitiewedstrijden. Naast onze leden weten de gasten ook weer de weg naar onze golfclub te vinden.
Net als alle golfers draait de keuken weer op volle toeren en we bieden u een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Wilt u liever borrelen? Haal dan uw hart op met onze happerijkaart.

Lunchkaart          Dinerkaart   
     
              Happerijkaart

Plate van de dag
Naast onze lunch- en dinerkaart bieden wij iedere dinsdag en donderdag een plate aan. De plate kost altijd € 14.50 en wisselt wekelijks.
Tijdens de milivrijwedstrijden op vrijdag 28 april, vrijdag 26 mei, vrijdag 30 juni, vrijdag 28 juli en vrijdag 18 augustus bieden wij ook een plate van de dag aan.

Week 32 (8 en 10 augustus) Pokebowl.

Week 33 (15 en 18 augustus) Tuscan chicken.

Week 34 (22 augustus) Hamburger van de BBQ.

Reserveren plate van de dag 
Wilt u op de dinsdag gebruik maken van onze plateservice dan kunt u hier tot en met zondag 17.00 uur voor reserveren.
Op de donderdagavond kunt u de plate reserveren uiterlijk tot dinsdag 17.00 uur.
Voor de plates op de bovengenoemde vrijdagen kunt u reserveren tot en met woensdag 17.00 uur.

Wilt u een reservering maken of heeft u vragen, mail ons dan.