Ons Restaurant is weer open!

Vanaf zaterdag 5 juni kunt weer plaats nemen in ons restaurant. Er mogen dan maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten. Komt u van 1 huisadres dan kunt u met meer personen aan een tafeltje plaatsnemen. Vantevoren reserveren is niet verplicht maar mag wel. Dan houden we rekening met uw komst.

Bekijk hier onze menukaarten:

Kleine kaart

Diner kaart

Wij letten er op dat er geen groepsvorming ontstaat. Helpt u ons hierbij!

Thuismaaltijden
Wij blijven heerlijke maaltijden voor thuis bereiden. De maaltijden worden bereid met uitsluitend natuurlijke producten, zonder kunstmatige toevoegingen. Wij kiezen ervoor om met zo veel mogelijk producten te werken uit de streek en indien mogelijk van biologische herkomst. Hierdoor zijn de producten verser, lekkerder en dragen bij aan een beter milieu. Deze maaltijden zijn elke dag te bestellen en zijn makkelijk thuis op te warmen of als u dat liever heeft kunt u de maaltijden ook warm bestellen. In de koelkast zijn de maaltijden twee dagen houdbaar.

Thuismaaltijden wisselen elke week op de donderdagen

Thuismaaltijden van 22 tot en met 27 juli:

Weekschotel 1: € 14,50
Gekonfijte eendenbout met Biologische spitskool, oetserzwam en gebakken aardappeltjes

Weekschotel 2: € 13,50
Verse pasta met gerookte zalm crèmesaus van Biologische broccoli en gebakken gamba

Hoe bestelt u?
Bij voorkeur de thuismaaltijden 1 dag van tevoren bestellen via de mail of via de mobiel van Thom-Gabie 06 348 345 13.

Afhalen
U kunt uw maaltijd afhalen bij Golfclub Lauswolt, Van Harinxmaweg 8A, Beetsterzwaag.
Geef aan hoe laat u langskomt en wij zorgen dat de bestelling voor u klaar staat. U kunt er ook voor kiezen om uw maaltijd warm mee te nemen. Bent u niet in staat om uw bestelling op te halen? Geef het aan ons door en wij regelen dat uw bestelling wordt bezorgd.

Betalen
U kunt bij ons pinnen, u mag het geld overmaken op onderstaande bankrekening of we sturen u een tikkie. Bent u lid van de golfclub dan kunnen we het bedrag ook van uw cateringpasje halen.
Bankrekening Ons Restaurant: NL03 INGB 0006322911 t.n.v. Restaurant Golf & Country Club Lauswolt