Ons Restaurant

Wilt u een hapje eten, dan kan dat nog steeds. Het beste is om een reservering te maken. Bel hiervoor met 0512 383590, toets 2 of mail ons. U moet alleen helaas om 17.00 uur het pand verlaten.

U kunt gezellig plaatsnemen in ons restaurant mits u een geldig coronatoegangsbewijs kunt laten zien (coronacheck app of een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs). Als u vantevoren reserveert, houden we rekening met uw komst.

Kerstmenu 2021 klik hier

Wij letten er op dat er geen groepsvorming ontstaat. Helpt u ons hierbij?!

Thuismaaltijden
Wij blijven heerlijke maaltijden voor thuis bereiden. De maaltijden worden bereid met uitsluitend natuurlijke producten, zonder kunstmatige toevoegingen. Wij kiezen ervoor om met zo veel mogelijk producten te werken uit de streek en indien mogelijk van biologische herkomst. Hierdoor zijn de producten verser, lekkerder en dragen bij aan een beter milieu. Deze maaltijden zijn elke dag te bestellen en zijn makkelijk thuis op te warmen of als u dat liever heeft kunt u de maaltijden ook warm bestellen. In de koelkast zijn de maaltijden twee dagen houdbaar.

Thuismaaltijden wisselen elke week op de donderdagen

Thuismaaltijden van 2 december tot en met 8 december:

Weekschotel 1: € 12,50
Stamppot zuurkool met wildstoof

Weekschotel 2: € 10,50
Vegetarische lasagne met spinazie, geitenkaas en gedroogde tomaatjes

Hoe bestelt u?
Bij voorkeur de thuismaaltijden 1 dag van tevoren bestellen via de mail of via de mobiel van Thom-Gabie 06 348 345 13.

Afhalen
U kunt uw maaltijd afhalen bij Golfclub Lauswolt, Van Harinxmaweg 8A, Beetsterzwaag.
Geef aan hoe laat u langskomt en wij zorgen dat de bestelling voor u klaar staat. U kunt er ook voor kiezen om uw maaltijd warm mee te nemen. Bent u niet in staat om uw bestelling op te halen? Geef het aan ons door en wij regelen dat uw bestelling wordt bezorgd.

Betalen
U kunt bij ons pinnen, u mag het geld overmaken op onderstaande bankrekening of we sturen u een tikkie. Bent u lid van de golfclub dan kunnen we het bedrag ook van uw cateringpasje halen.
Bankrekening Ons Restaurant: NL03 INGB 0006322911 t.n.v. Restaurant Golf & Country Club Lauswolt