Restaurant

Ons Restaurant

Ons Restaurant

Thuismaaltijden
Wij blijven heerlijke maaltijden voor thuis bereiden. De maaltijden worden bereid met uitsluitend natuurlijke producten, zonder kunstmatige toevoegingen. Wij kiezen ervoor om met zo veel mogelijk producten te werken uit de streek en indien mogelijk van biologische herkomst. Hierdoor zijn de producten verser, lekkerder en dragen bij aan een beter milieu. Deze maaltijden zijn elke dag te bestellen en zijn makkelijk thuis op te warmen of als u dat liever heeft kunt u de maaltijden ook warm bestellen. In de koelkast zijn de maaltijden drie dagen houdbaar. 

De thuismaaltijden wisselen elke week. Van 5 t/m 11 augustus

Weekschotel 1: € 15,50,00 (afhalen € 13,50)

Pasta "carbonnara" met rucolasla en Parmezaanse kaas

 

Weekschotel 2: € 14,50 (afhalen € 12,50)

"MAC 'n CHEESE" met rucolasla en Parmezaanse kaas

 

 

 

 

 

Hoe bestelt u?
Bij voorkeur de thuismaaltijden 1 dag van tevoren bestellen via de mail of telefonisch 0512 38 35 90 kies 2.

Afhalen
U kunt uw maaltijd afhalen bij Golfclub Lauswolt, Van Harinxmaweg 8A, Beetsterzwaag.
Geef aan hoe laat u langskomt en wij zorgen dat de bestelling voor u klaar staat. U kunt er ook voor kiezen om uw maaltijd warm mee te nemen. Bent u niet in staat om uw bestelling op te halen? Geef het aan ons door en wij regelen dat uw bestelling wordt bezorgd.

Betalen
U kunt bij ons pinnen, u mag het geld overmaken op onderstaande bankrekening of we sturen u een tikkie. Bent u lid van de golfclub dan kunnen we het bedrag ook van uw cateringpasje halen.
Bankrekening Ons Restaurant: NL03 INGB 0006322911 t.n.v. Restaurant Golf & Country Club Lauswolt