Bedrijvencompetitie 2023

Bedrijvencompetitie 2023

Bedrijvencompetitie 2023

Namens Businessclub Lauswolt en wedstrijdleiding nodigen wij u van harte uit om mee te doen aan onze bedrijvencompetitie. De sfeer van de wedstrijden en de omringende horeca-activiteiten houden we prettig informeel. We richten ons op plezier en onderling contact. Aanmelden kan tot 1 april.
Meld u aan via de mail. 

Graag informeren we u over de opzet van de bedrijvencompetitie:  

Afwisselend 18 holes en 9 holes wedstrijden
De 6 wedstrijden kennen een afwisseling van 18 holes en 9 holes. De openingswedstrijd is traditioneel 18 holes Match Play in teams. 18 holes spelen we in klassieke varianten zoals Texas Scramble. De 9 holes wedstrijden zijn een nader in te vullen speelse variant.

Data
De bedrijvencompetitie kent 6 wedstrijddagen op woensdagmiddag. Deze data vallen alle buiten de noordelijke schoolvakanties.
12 april              (week 15) 18 holes             
10 mei               (week 19) 9 holes                              
7 juni                 (week 23) 18 holes             
5 juli                  (week 27) 9 holes              
13 september   (week 37) 18 holes             
11 oktober        (week 41) 9 holes              

Deelname
Deelname aan de bedrijvencompetitie staat open voor bedrijfsleden.
Van harte welkom zijn ook ‘gewone’ leden van onze golfclub met een zakelijke achtergrond.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor bedrijven die geen lidmaatschap met Golfclub Lauswolt zijn aangegaan, om aan de bedrijvencompetitie deel te nemen tegen een speciaal extern tarief.

Ontvangst
De ontvangst van de 18 holes wedstrijden is vanaf 13.15 uur met koffie en iets erbij. Welkom en wedstrijduitleg als altijd rond 14.15 uur.
Bij 9 holes schuiven de tijden 1 uur op. De wedstrijden sluiten we af met een gezamenlijk dinerbuffet, een BBQ of een walking diner.

Elk bedrijf vormt een team van twee
De basis spelvorm is Greensome in teams van 2. Elk bedrijf vormt een eigen team.
18 holes wedstrijden spelen we in klassieke varianten: Match Play en Texas Scramble. 
De 9 holes wedstrijden kennen af en toe een nader te bepalen speelse toevoeging. We zorgen voor leuke prijzen per wedstrijd. Bij de slotwedstrijd reiken we de jaarbeker uit voor het beste team van het seizoen.

Kosten deelname
Bedrijfsleden
De Businessclub van Lauswolt houdt de kosten van uw deelname laag en overzichtelijk. Deelname aan de bedrijvencompetitie staat open voor bedrijfsleden. Voor bedrijfsleden geldt dat het eerste team in de jaarlijkse contributie van 'Pakket B' is inbegrepen. Voor een tweede team betaalt u een bijdrage van € 806,-. 

Gewone leden met een zakelijke achtergrond
Daarnaast zijn van harte welkom 'gewone' leden van onze golfclub met een zakelijke achtergrond. Zij betalen een tarief van € 806,- per team van twee personen waarbij de greenfee voor de gastspelers en de horeca zijn inbegrepen.

Externe bedrijven zonder golflidmaatschap bij Lauswolt
Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor bedrijven die geen lidmaatschap met Golfclub Lauswolt zijn aangegaan aan de bedrijvencomptitie deel te nemen. Zij zijn een tarief van € 1.113,-- per team van twee personen verschuldigd ter dekking van de kosten van de organisatie, greenfees en horeca.

Het totale horeca-arrangement inclusief maaltijden en consumpties is bij bovengenoemde tarieven inbegrepen.

Wedstrijdleiding
De wedstrijdleiding is in de vertrouwde handen van Dick Ringeling, 06 55 11 28 11 en Albert Broer, 06 50 89 81 50.

Namens Businessclub Lauswolt en wedstrijdleiding nodigen wij u van harte uit om mee te doen. We hopen dat het een prachtig, gezellig en succesvol (golf)jaar mag zijn.