Bedrijvencompetitie 2021

Businessclub Lauswolt van Golf & Country Club Lauswolt

Namens Businessclub Lauswolt en wedstrijdleiding nodigen wij u van harte uit om mee te doen aan onze bedrijvencompetitie. Meld u aan via de mail

De sfeer van de wedstrijden en de omringende horeca-activiteiten houden we prettig informeel. We richten ons op plezier en onderling contact. Graag informeren we u over de opzet van de bedrijvencompetitie 2021. De opzet kan wijzigen als gevolg van mogelijke coronamaatregelen van de overheid.

Afwisselend 18 holes en 9 holes wedstrijden
De 6 wedstrijden kennen een afwisseling van 18 holes en 9 holes. De openingswedstrijd is traditioneel 18 holes Match Play in teams. 18 holes spelen we in klassieke varianten zoals Texas Scramble.
De 9 holes wedstrijden zijn een nader in te vullen speelse variant.In de slotwedstrijd kunt u onder meer de pro verslaan.

Data
De bedrijvencompetitie kent 6 wedstrijddagen op woensdagmiddag. Deze data vallen alle buiten de noordelijke schoolvakanties.
21 april                (week 16) 18 holes
19 mei                 (week 20) 9 holes
16 juni                 (week 24) 18 holes
7 juli                    (week 27) 9 holes
22 september     (week 37) 18 holes
13 oktober          (week 41) 9 holes

Deelname aan de bedrijvencompetitie staat open voor sponsoren en bedrijfsleden.
Van harte welkom zijn ook ‘gewone’ leden van onze golfclub met een zakelijke achtergrond.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor bedrijven die geen lidmaatschap met Golfclub Lauswolt zijn aangegaan, om aan de bedrijvencompetitie deel te nemen tegen een speciaal extern tarief.

Ontvangst
De ontvangst van de 18 holes wedstrijden is vanaf 13.15 uur met koffie en iets erbij. Welkom en wedstrijduitleg als altijd rond 14.15 uur. Bij 9 holes schuiven de tijden 1 uur op. De wedstrijden sluiten we af met een gezamenlijk dinerbuffet, een BBQ of een walking diner.

Elk bedrijf vormt een team van twee
De basis spelvorm is Greensome in teams van 2. Elk bedrijf vormt een eigen team. 18 holes wedstrijden spelen we in klassieke varianten: Match Play en Texas Scramble. De 9 holes wedstrijden kennen af en toe een nader te bepalen speelse toevoeging. We zorgen voor leuke prijzen per wedstrijd. Bij de slotwedstrijd reiken we de jaarbeker uit voor het beste team van het seizoen.

Kosten deelname