Bedrijvencompetitie 2020

Bedrijvencompetitie 2020

Bedrijvencompetitie 2020

Bedrijvencompetitie 2020

Namens Businessclub Lauswolt en wedstrijdleiding nodigen wij u van harte uit om mee te doen aan onze bedrijvencompetitie. Meld u aan via de mail.

De sfeer van de wedstrijden en de omringende horeca-activiteiten houden we prettig informeel. We richten ons op plezier en onderling contact. Graag informeren we u hierbij over de opzet van onze bedrijvencompetitie en we hopen dat het een prachtig, gezellig en succesvol (golf)jaar mag worden. 

Afwisselend 18 holes en 9 holes wedstrijden
De 6 wedstrijden kennen een afwisseling van 18 holes en 9 holes. De openingswedstrijd is traditioneel 18 holes Match Play in teams.

Starttijd is altijd gelijk
De 18 holes wedstrijden starten om 14.30u shotgun.
Bij de 9 holes wedstrijden is de start om 15.30u.
De 18 holes combineren we met twee keer een Diner Buffet en één keer een BBQ. De 9 holeswedstrijden combineren we met een borrel en een walking diner.

Data
De bedrijvencompetitie kent 6 wedstrijddagen op woensdagmiddag.

Week 15              8 april - 18 holes                             

Week 19              6 mei - 9 holes

Week 23              3 juni - 18 holes

Week 27              1 juli - 9 holes

Week 37              9 september - 18 holes

Week 41              7 oktober - 9 holes

Spelvormen
De 18 holes wedstrijden spelen we in klassieke varianten: Match Play en Texas Scramble. De 9 holes wedstrijden kennen af en toe een nader te bepalen speelse toevoeging.

Deelname
Deelname aan de bedrijvencompetitie staat open voor sponsoren en bedrijfsleden. Van harte welkom zijn ook ‘gewone’ leden van onze golfclub met een zakelijke achtergrond. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor bedrijven die geen lidmaatschap met Golfclub Lauswolt zijn aangegaan, om aan de bedrijvencompetitie deel te nemen tegen een speciaal extern tarief.

Ontvangst
Ontvangst bij 18 holes vanaf 13.15 uur met koffie en iets erbij. Welkom en wedstrijduitleg als altijd om 14.10 uur. Bij 9 holes schuiven de tijden 1 uur op.
Basisspelvorm is Greensome in teams van twee. Onze communicatie met de deelnemende teams blijft zo als altijd via de mail. We zorgen weer voor leuke prijzen!

Kosten deelname 2020
Sponsoren en bedrijfsleden
De Businessclub Lauswolt houdt de kosten voor uw deelname gelijk laag en overzichtelijk. Deelname aan de bedrijvencompetitie staat open voor sponsoren en bedrijfsleden. Voor bedrijfsleden geldt dat het eerste team in de jaarlijkse contributie van het optionele pluspakket is inbegrepen. Voor een tweede team geldt een bijdrage van € 750. Voor een extra team van Businessclubleden voor een dag geldt een bijdrage van € 150.

Gewone leden met een zakelijke achtergrond
Daarnaast zijn van harte welkom ‘gewone’ leden van onze golfclub met een zakelijke achtergrond. Zij betalen een tarief van € 750 per team van twee personen, waarbij de greenfee voor de gastspelers en horeca is inbegrepen.

Bedrijven zonder golflidmaatschap bij Lauswolt
Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor bedrijven die geen lidmaatschap met Golfclub Lauswolt zijn aangegaan, aan de bedrijvencompetitie deel te nemen. Zij zijn in 2020 een tarief van € 1000 per team verschuldigd ter dekking van de kosten van organisatie, greenfees en horeca.

Het totale horeca-arrangement inclusief maaltijden en consumpties is bij bovengenoemde tarieven inbegrepen.

Jaarlijkse noordelijke businessclubs wedstrijd
Elk jaar ontvangen de deelnemers aan onze bedrijvencompetitie en overige leden van onze Businessclub Lauswolt de uitnodiging voor een wedstrijd met vijf andere businessclubs van golfclubs uit Drenthe en Groningen. Wij verwachten de uitnodiging voor deze feestelijke wedstrijd bij één van de andere clubs dit jaar op een vrijdag in de tweede helft van oktober. De kosten van deelname aan deze wedstrijd zijn niet inbegrepen in de bedrijvencompetitie.

Wedstrijdleiding
De wedstrijdleiding is in de vertrouwde handen van Dick Ringeling en Albert Broer. dick.ringeling@planet.nl; 06-55 11 28 11; a.broer7@chello.nl; 06-50 89 81 50.