Bedrijvencompetitie 2019

De start van onze bedrijvencompetitie in het jaar 2019 komt dichterbij en wij hebben er zin in. Namens Businessclub Lauswolt en wedstrijdleiding nodigen wij u hiervoor van harte uit. We hopen dat het een prachtig, gezellig en succesvol (golf)jaar mag zijn. De sfeer van de wedstrijden en de omringende horeca-activiteiten houden we prettig informeel. We richten ons op plezier en onderling contact. Graag informeren we u hierbij over de opzet van de bedrijvencompetitie 2019.

Afwisselend 18 holes en 9 holes wedstrijden
De 6 wedstrijden kennen een afwisseling van 18 holes en 9 holes. De openingswedstrijd is traditioneel 18 holes Match Play in teams.

Starttijd is altijd gelijk
Alle wedstrijden starten op hetzelfde gebruikelijke tijdstip: 14.30 shot gun.
De 18 holes combineren we met 2 keer een Diner Buffet en 1 keer een BBQ. De 9 holes combineren we met een Borrel en Walking Diner.

De bedrijvencompetitie 2018 kent 6 wedstrijddagen op woensdagmiddag.

17 april                (week 16)           18 holes              Match Play (teams)

15 mei                 (week 20)             9 holes

12 juni                  (week 24)            18 holes             Texas Scramble + BBQ

10 juli                   (week 28)              9 holes

18 september   (week 38)            18 holes

16 oktober         (week 42)              9 holes               o.a. Beat the Pro

Deze data vallen alle buiten de noordelijke schoolvakanties.

Spelvormen
De 18 holes wedstrijden spelen we in klassieke varianten: Match Play en Texas Scramble. De 9 holes wedstrijden kennen af en toe een nader te bepalen speelse toevoeging.

Deelname
Deelname aan de bedrijvencompetitie staat open voor sponsoren en bedrijfsleden. Van harte welkom zijn ook ‘gewone’ leden van onze golfclub met een zakelijke achtergrond. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor bedrijven die geen lidmaatschap met Golfclub Lauswolt zijn aangegaan, om aan de bedrijvencompetitie deel te nemen tegen een speciaal extern tarief.

Net als in 2018
Ontvangst vanaf 13.15 uur met koffie en iets erbij. Welkom en wedstrijduitleg als altijd om 14.00 uur.
Basis spelvorm is Greensome in teams van 2. Onze communicatie met de deelnemende teams blijft hetzelfde. We zorgen weer voor leuke prijzen.

Kosten deelname 2019