Bedrijvencompetitie 2018

Nu 2018 van start is, informeren we u graag over de bedrijvencompetitie 2018.

In de competitieopzet tellen de ervaringen en ideeën van de deelnemers. De sfeer van de wedstrijden en de omringende horeca-activiteiten houden we prettig informeel. We richten ons met de bedrijvencompetitie op plezier en onderling contact.

Afwisselend 18 holes en 9 holes wedstrijden
De 6 wedstrijden kennen een afwisseling van 18 holes en 9 holes. De openingswedstrijd is traditioneel 18 holes Match Play in teams.

Starttijd is altijd gelijk
Alle wedstrijden starten op hetzelfde gebruikelijke tijdstip: 14.30 uur met een shotgun.
18 holes combineren we met twee keer een buffet en één keer een BBQ.
9 holes combineren we met een Walking Diner.

De bedrijvencompetitie kent 6 wedstrijddagen op woensdagmiddag.

18 april (week 16)  18 holes  Match Play (teams)
16 mei                            (week 20)   9 holes
13 juni                                       (week 24)   18 holes  Texas Scramble + BBQ
11 juli                                   (week 28)  9 holes
19 september            (week 38)   18 holes
17 oktober                                   (week 42)  9 holes   Beat the Pro

Deze data vallen alle buiten de noordelijke schoolvakanties.

Sponsordag
Voor al onze sponsoren: dit jaar valt de sponsordag op donderdag 27 september.

Spelvormen
De 18 holes wedstrijden spelen we in klassieke varianten: Match Play en Texas Scramble.
De 9 holes wedstrijden kennen af en toe een nader te bepalen speelse toevoeging.

Deelname
Deelname aan de bedrijvencompetitie staat open voor sponsoren en bedrijfsleden. Van harte welkom zijn ook ‘gewone’ leden van onze golfclub met een zakelijke achtergrond.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor bedrijven die geen lidmaatschap met Golfclub Lauswolt zijn aangegaan, om aan de bedrijvencompetitie deel te nemen tegen een speciaal extern tarief.

Kosten
Voor bedrijfsleden geldt dat het eerste team in de jaarlijkse contributie is inbegrepen. Voor een tweede team geldt een bijdrage van € 200,--.

Daarnaast zijn van harte welkom ‘gewone’ leden van onze golfclub met een zakelijke achtergrond. Zij betalen een tarief van € 200,-- per team van 2 personen, waarbij geen greenfee voor de gastspelers verschuldigd is.

Eveneens bestaat de mogelijkheid voor bedrijven die geen lidmaatschap met Golfclub Lauswolt zijn aangegaan, aan de bedrijvencompetitie deel te nemen. Zij zijn een tarief van € 700,-- verschuldigd ter dekking van de kosten van organisatie en greenfees.

Voor de kosten van het totale horecapakket inclusief maaltijden en consumpties brengen we voor de 6 wedstrijddagen voor aanvang van de competitie een bedrag van € 540,-- per team in rekening.

Namens sponsorcommissie en wedstrijdleiding nodigen wij u van harte uit. Aanmelden kan tot 5 april.

De wedstrijdleiding is in handen van Dick Ringeling en Albert Broer.
dick.ringeling@planet.nl; 06 55 11 28 11; a.broer7@chello.nl; 06 50 89 81 50;