Bedrijvencompetitie 2019

Bedrijvencompetitie 2019

Bedrijvencompetitie 2019

Bedrijvencompetitie 2019

De start van onze bedrijvencompetitie in het jaar 2019 komt dichterbij en wij hebben er zin in. Namens Businessclub Lauswolt en wedstrijdleiding nodigen wij u hiervoor van harte uit. We hopen dat het een prachtig, gezellig en succesvol (golf)jaar mag zijn. De sfeer van de wedstrijden en de omringende horeca-activiteiten houden we prettig informeel. We richten ons op plezier en onderling contact. Graag informeren we u hierbij over de opzet van de bedrijvencompetitie 2019.

Afwisselend 18 holes en 9 holes wedstrijden
De 6 wedstrijden kennen een afwisseling van 18 holes en 9 holes. De openingswedstrijd is traditioneel 18 holes Match Play in teams.

Starttijd is altijd gelijk
De 18 holes wedstrijden starten om 14.30u shot gun. Bij de 9 holes wedstrijden is de ontvangst om 14.30u en de start om 15.30u.
De 18 holes combineren we met 2 keer een Diner Buffet en 1 keer een BBQ. De 9 holes combineren we met een Borrel en Walking Diner.

Data
De bedrijvencompetitie 2019 kent 6 wedstrijddagen op woensdagmiddag.

17 april                (week 16)           18 holes              Match Play (teams)

15 mei                 (week 20)             9 holes                              

12 juni                 (week 24)           18 holes             Texas Scramble + BBQ

10 juli                  (week 28)             9 holes              

18 september    (week 38)           18 holes             

16 oktober          (week 42)             9 holes               o.a. Beat the Pro

Deze data vallen alle buiten de noordelijke schoolvakanties.

Spelvormen
De 18 holes wedstrijden spelen we in klassieke varianten: Match Play en Texas Scramble. De 9 holes wedstrijden kennen af en toe een nader te bepalen speelse toevoeging.

Deelname
Deelname aan de bedrijvencompetitie staat open voor sponsoren en bedrijfsleden. Van harte welkom zijn ook ‘gewone’ leden van onze golfclub met een zakelijke achtergrond. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor bedrijven die geen lidmaatschap met Golfclub Lauswolt zijn aangegaan, om aan de bedrijvencompetitie deel te nemen tegen een speciaal extern tarief.

Net als in 2018
Ontvangst vanaf 13.15 uur met koffie en iets erbij. Welkom en wedstrijduitleg als altijd om 14.00 uur.
Basis spelvorm is Greensome in teams van 2. Onze communicatie met de deelnemende teams blijft hetzelfde. We zorgen weer voor leuke prijzen.

Kosten deelname 2019
Sponsoren en bedrijfsleden
De Businessclub Lauswolt houdt de kosten voor uw deelname gelijk laag en overzichtelijk. Deelname aan de bedrijvencompetitie staat open voor sponsoren en bedrijfsleden. Voor bedrijfsleden geldt dat het eerste team in de jaarlijkse contributie van het optionele pluspakket is inbegrepen. Voor een tweede team geldt een bijdrage van € 750. Voor een extra team van Businessclubleden voor een dag geldt een bijdrage van € 150.

Gewone leden met een zakelijke achtergrond
Daarnaast zijn van harte welkom ‘gewone’ leden van onze golfclub met een zakelijke achtergrond. Zij betalen een tarief van € 750 per team van 2 personen, waarbij de greenfee voor de gastspelers en horeca is inbegrepen.

Bedrijven zonder golflidmaatschap bij Lauswolt
Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor bedrijven die geen lidmaatschap met Golfclub Lauswolt zijn aangegaan, aan de bedrijvencompetitie deel te nemen. Zij zijn in 2019 een tarief van € 1000 per team verschuldigd ter dekking van de kosten van organisatie, greenfees en horeca.

Het totale horeca-arrangement inclusief maaltijden en consumpties is bij bovengenoemde tarieven inbegrepen.

Wedstrijden buiten de bedrijvencompetitie
In 2018 was de Businessclub Lauswolt gastheer voor een wedstrijd met vier andere businessclubs van golfclubs uit Drenthe en Groningen. Wij verwachten de uitnodiging voor deze feestelijke wedstrijd bij een van de andere clubs dit jaar op de vrijdag in week 43 of 44 van 2019. De kosten van deelname aan deze wedstrijd zijn niet inbegrepen in de bedrijvencompetitie.

Voor onze sponsors: in 2019 valt de sponsordag op vrijdag 4 oktober.

Wedstrijdleiding
De wedstrijdleiding is in de vertrouwde handen van Dick Ringeling en Albert Broer. dick.ringeling@planet.nl; 06-55 11 28 11; a.broer7@chello.nl; 06-50 89 81 50.