Golfschool

Vanaf 11 mei mag de baan weer open voor iedereen.
Net als de golfbaan, zullen wij op de golfschool ook gefaseerd weer opstarten.
Alle privélessen tot maximaal 2 personen per uur kunnen weer doorgaan. Jeugdgroepstrainingen zullen we meteen weer hervatten.
Voorlopig nog geen grote groepen of clinics. Vanaf juni zullen we maandelijkse groepstrainingen met maximaal 6 personen aanbieden.

Uw gezondheid staat voorop, daarom houden we natuurlijk 1,5 meter afstand en kunt u contactloos betalen of dmv het afstrepen van de leskaart.
We zullen ons strak aan de start en eindtijd van de lessen houden zodat er zo min mogelijk verkeer in de golfschool ontstaat.

Verder vragen we eenieder die zich niet fit voelt, de richtlijnen van het RIVM te volgen en thuis te blijven.

Bij de Golfschool van Lauswolt werken twee golfprofessionals. Dit zijn Djur den Haan en Tim de Vries. Deze pro’s geven golfles en trainingen aan onze eigen leden maar ook aan gasten.

Golfclub Lauswolt heeft als uitgangspunt dat derden - die niet verbonden zijn aan de golfschool - geen les of training geven op het terrein van de golfclub.

• Boek een golfles

Zowel leden als niet-leden kunnen een golfles bij onze golfpro's, Djur den Haan & Tim de Vries, online reserveren via ons agendasysteem.

• Maandelijkse Groepslessen

Elke maand starten er nieuwe groepslessen. Vier lessen van 55 minuten met maximaal 6 personen in een groep. Leuk en leerzaam!

• Leren golfen op Lauswolt

Golfen op de prachtige baan van Golf & Country Club Lauswolt is een feest. En dat wordt mogelijk voor iedereen die dat wil. Door het leren en het doen ligt deze sport binnen ieders bereik.

• Lestarieven

Hier vindt u de tarieven van onze golflessen.

• Clinic

U zoekt een leuke activiteit om samen met collega's, familie of vrienden te ondernemen? Wat dacht u van een golfclinic?

• Onze golfprofessionals

Onze golfprofessionals zijn Djur den Haan (Headprofessional) en Tim de Vries. Ze stellen zich hier aan u voor