Golfschool

Golfschool

Golfschool

Pro's 
Bij de Golfschool van Lauswolt werken twee golfprofessionals. Dit zijn Djur den Haan en Tim de Vries. Deze pro’s geven golfles en trainingen aan onze eigen leden maar ook aan gasten. 
Wij hebben als uitgangspunt dat derden - die niet verbonden zijn aan de golfschool - geen les of training geven op het terrein van de golfclub. 

Op de nieuwe ruime driving range heeft de golfschool een prachtige lesruimte waar onze pro's de beschikking hebben over een indoor 'swingstudio'. Met de nieuwe apparatuur kan er in detail gemeten worden hoe de club de bal raakt. Dit gecombineerd met twee hogesnelheidscamera's kan de golfer beter inzicht krijgen waar zijn/haar verbeterpunten in het golfspel liggen. 
Naast deze mooie studio is er ook verlichting op de driving range zodat er ook 's winters mogelijkheden zijn om te trainen. Van maandag tot en met vrijdag tot uiterlijk 21.00 uur branden de lampen in het gebouw en op het veld.

Leden mogen gratis trainen. Gasten die een handicap hebben, betalen € 10,00 per keer wanneer zij willen trainen.

 

 

 • Boek een golfles

  Zowel leden als niet-leden kunnen een golfles bij onze golfpro's, Djur den Haan & Tim de Vries, online reserveren via ons agendasysteem.

 • Leren golfen op Lauswolt

  Golfen op de prachtige baan van Golf & Country Club Lauswolt is een feest. En dat wordt mogelijk voor iedereen die dat wil. Door het leren en het doen ligt deze sport binnen ieders bereik.

 • Lestarieven

  Hier vindt u de tarieven van onze golflessen.

 • Clinic

  U zoekt een leuke activiteit om samen met collega's, familie of vrienden te ondernemen? Wat dacht u van een golfclinic?

 • Onze golfprofessionals

  Onze golfprofessionals zijn Djur den Haan (Headprofessional) en Tim de Vries. Ze stellen zich hier aan u voor