Golfschool

Pro's
Bij de Golfschool van Lauswolt werken twee golfprofessionals. Dit zijn Djur den Haan en Tim de Vries. Deze pro’s geven golfles en trainingen aan onze eigen leden maar ook aan gasten.

Golfclub Lauswolt heeft als uitgangspunt dat derden - die niet verbonden zijn aan de golfschool - geen les of training geven op het terrein van de golfclub.

Clinics
vooropig zijn we nog voorzichtig met het geven van clinics aan grote groepen. Informeer naar de mogelijkheden.

• Boek een golfles

Zowel leden als niet-leden kunnen een golfles bij onze golfpro's, Djur den Haan & Tim de Vries, online reserveren via ons agendasysteem.

• Jeugdwedstrijden

De jeugd speelt in vier leeftijdscategorien open tegen elkaar. Per leeftijdscategorie wordt gespeeld van een passende tee. De beste nettoprestatie wordt ook beloond.

• Leren golfen op Lauswolt

Golfen op de prachtige baan van Golf & Country Club Lauswolt is een feest. En dat wordt mogelijk voor iedereen die dat wil. Door het leren en het doen ligt deze sport binnen ieders bereik.

• Lestarieven

Hier vindt u de tarieven van onze golflessen.

• Clinic

U zoekt een leuke activiteit om samen met collega's, familie of vrienden te ondernemen? Wat dacht u van een golfclinic?

• Onze golfprofessionals

Onze golfprofessionals zijn Djur den Haan (Headprofessional) en Tim de Vries. Ze stellen zich hier aan u voor