Tim de Vries

Tim stelt zich voor

Tim de Vries,  PGA golfprofessional

Graag stel ik mij als nieuwe pro aan u voor: Tim de Vries, (samen)wonend in Hattem, sinds bijna anderhalf jaar trotse vader van Nora. Mijn roots liggen in Drachten, waar ik in sportief opzicht vooral bezig was op het hockeyveld. Naast het golf ben ik als trainer en coach ook nog steeds actief in de hockeysport. Golf was voor mij dan ook een relatief late roeping maar, zoals het bij velen gaat, als je éénmaal een aantal ballen hebt geslagen ben je snel helemaal verslaafd aan deze sport. PGA-professional sinds 2005 (ik heb de opleiding in Tilburg tegelijk met Djur gedaan) was ik na die tijd werkzaam op het Dutch Golf Centre in Hattem en voor de Hattemse Golf Club.

Ik ken Lauswolt goed: Mijn opa en oma speelden er al, mijn ouders zijn er lid en samen met hen heb ik vaak op deze prachtige baan gespeeld. De kans om hier aan het werk te gaan heb ik daarom graag aangegrepen. Het is een goed teken dat er zoveel vraag naar lessen is dat Djur bijna altijd volgeboekt is. In goede samenwerking met hem hoop ik dezelfde visie over te kunnen brengen. Jong of oud, links- of rechtshandig, beginner of gevorderde, meer of minder talent, recreatief of competitief, voor iedere categorie bieden lessen de kans om je spel te verbeteren en zo (nog) meer voldoening en plezier te halen uit onze mooie maar moeilijke sport. Mijn streven is daarbij o.a. om gestructureerd te werken aan een swing die passend is bij de leerling en niet andersom. Naast de technische aspecten zal ook de mentale kant van het spel aan de orde komen.

Ik hoop u spoedig te ontmoeten op de drivingrange en/of de golfbaan.

Klik op deze link om een les te boeken bij Tim.

Wilt u geen les boeken maar een van onze pro's een vraag stellen, mail dan naar golfschool@golfclublauswolt.nl