Herencommissie

Elke woensdag zijn er twee Herendag 9 holes wedstrijden (holes 1 t/m 9 en holes 10 t/m 18). Binnenkort hopen we er weer te kunnen starten met een 18 holes wedstrijd en separaat een 9 holes wedstrijd. De wedstrijden staan open voor clubleden met een maximale playing handicap van 54.

Inschrijven voor onze herenwedstrijden kan via www.golfclublauswolt.nl >Mijn Lauswolt en via de web-app van E-Golf4U, tot 13.00 uur op de maandag voorafgaande aan de wedstrijd. Bij sommige wedstrijden kunt u zich vrij in een flight inschrijven, bij andere wedstrijden kunt u zich alleen inschrijven en deelt de wedstrijdleiding in. Voorts kunt u aangeven van welke kleur tee u wilt spelen, of u vroeg of laat wil starten en of u gebruik maakt van een handicart. Deze moet u zelf reserveren via uw persoonlijke account bij www.handicart.nl

Maandelijks zijn er één of twee gezelligheidswedstrijden, de overige wedstrijden zijn Q.
Bij elke wedstrijd zijn er vaste prijzen te winnen. De Herendag kent een jaarlijks in oktober uit te reiken “Fokkes kroes beker”. Winnaar is degene die de meeste stableford punten verzameld met zijn 17 beste wedstrijden (Q en non-Q) gedurende het afgelopen jaar.

Tijdens de jaarlijks door de club georganiseerde golfweek, is er op de woensdag geen Herendag, maar op de vrijdag een Hereninvité wedstrijd. Meestal in de maand september is er in plaats van de Herendag een zogenaamde Poppegoedwedstrijd, waarbij een heer een dame uitnodigt.

De Herencommissie is belast met de organisatie  van de wedstrijden. Het met elkaar beoefenen en promoten van de golfsport, wordt gekoppeld aan het bevorderen van sociale onderlinge contacten. Per wedstrijd wordt een kleine vergoeding gevraagd, om de onkosten te dekken.

De commissie bestaat uit:
Dick Koorn, voorzitter
Peter Joosten, secretaris
Warmhold Mollema, penningmeester
Joop Kok
Taeke van der Wal
Jan Hemminga
Rob Kilsdonk
Paul van Kleef

We staan u graag te woord voor vragen of aanbevelingen.

Laatste update 8 april 2021