Laddercompetitie

Laddercompetitie 2021

We organiseren ook dit jaar een laddercompetitie. Dit is een matchplaywedstrijd met verrekening van handicap. De wedstrijd wordt over 9 holes gespeeld. We starten deze competitie vanaf 1 april met als einddatum 30 september 2021.

In deze link vind je het wedstrijdreglement inzake scores doorgeven, iemand uitnodigen en hoe je de verrekening van handicap moet doen.

Hoe werkt het?
Iedereen kan meedoen, jeugd, man, vrouw, jong en oud met een handicap 0-45. Bij de start van de competitie staan de deelnemers met de hoogste handicap boven aan de ladder en de deelnemers met de laagste handicap staan onderaan. Door te spelen tegen deelnemers die 1 of 2 treden hoger dan jij op de ladder staan, kun je een trede hoger op de ladder komen. Dan moet je wel winnen natuurlijk. Verlies je of is er een gelijk spel, dan blijf je op je plek staan.

Aanmelden
Je kunt je nu inschrijven via de web-app van e-golf4u en via de website > Mijn Lauswolt > wedstrijden waar je je normailiter ook inschrijft voor alle andere wedstrijden. De wedstrijdleiding publiceert de ladder op de website. Vanaf 1 april kun je iemand uitnodigen voor een wedstrijd en samen bepaal je de starttijd. Je mag zo vaak spelen als je wilt. De verrekening van handicap is 75%.

Als je lopende de competitie beslist om toch nog mee te doen aan de competitie dan kan dat. Meld je dan aan bij de wedstrijdleiding. Je wordt in dat geval, ongeacht je handicap, onderaan de ladder geplaatst.

De ladder komt op de website te staan en eens per week hangt er een actuele print op het bord in de hal van het clubhuis zodat de meest actuele stand van de competitie te zien is.
Meteen naar laatste versie van de ladder.

Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je terecht bij de wedstrijdleiding.

Met sportieve groet,
namens de Weco,