Driving Range (verlicht)

Driving Range (verlicht)

Driving Range (verlicht)

Op onze Driving Range is verlichting zodat er door onze leden ook in de avonduren geoefend kan worden. De lampen branden van maandag tot en met vrijdag uiterlijk tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag is de Driving Range niet verlicht. 
Het nieuwe gebouw heeft een afgesloten hal met ballenbak en toiletten. Via deze hal krijgt u toegang tot de afslagplaatsen, de lesruimtes van de pro en de afgesloten tassenberging. 

80% ballen
Onze driving range-ballen zijn 80% ballen. Dat wil zeggen dat de ballen 20% minder ver vliegen dan de bal waarmee u normaliter speelt. Tot ca. 100 meter zult u er weinig van merken. Hoe goed u ook kunt slaan, u mag niet over het hek slaan. Achter dit hek ligt namelijk een wandel- en fietspad dat veelvuldig gebruikt wordt. We willen ongelukken voorkomen dus houd u in als u ver kunt slaan.

Dagkaart driving range 
Naast leden zijn gasten met een handicap van harte welkom om te oefenen op de driving range. Zij halen daarvoor bij de receptie (of het restaurant) een driving range dagkaart van € 12,50 en eventueel een tijdelijke toegangspas van de driving range. Als u 's avonds wilt komen oefenen, bel dan 's middags even met de receptie voor de mogelijkheden. 

Volwassenen en jeugdleden die geen handicap hebben, mogen niet langer bij ons oefenen op de driving range. Alleen samen met een lid van onze golfclub mogen ze tegen betaling van € 12,50 op de driving range oefenen.