Nieuwe leden: snelle wegwijs

Snelle wegwijs met oa statuten

Nieuwe leden: snelle wegwijs

U bent nieuw in onze golfclub. Van harte welkom! We hopen dat u zich snel bij ons thuis zult voelen.
Misschien weet u al hoe we een aantal zaken op de golfclub hebben geregeld, misschien wilt u het een en het ander nog eens rustig nalezen. Dat kan via deze Snelle Wegwijs:

U kunt zelf lessen boeken bij een van onze pro's.

Lees onze huisregels eens en onze kledingvoorschriften.

We hebben statuten en een huishoudelijke reglement en een calamiteitenplan.

Lees ook eens onze privacyverklaring in het kader van de AVG.

Wij hebben  twee vertrouwenspersonen Grensoverschrijdend gedrag en een Protocol seksueel grensoverschrijdend gedrag.
Dit is het NGF Tuchtreglement inzake seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dit is een infographic omtrent seksuele intimidatie.

Dit zijn de Algemene Voorwaarden voor de Obligatieleningen.

U mag een gast (op vertoon van NGF-pas) vijf keer tegen het introductietarief uitnodigen.

We hebben een maandelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail indien u deze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Overweegt u zelf een buggy aan te schaffen, lees dan eerst ons protocol.

Hier vindt u informatie over Leren golfen bij onze golfclub.

Golfen tegen gereduceerd tarief op banen uit de hospitality chain.

Wilt u uw toch uw lidmaatschap beëindigen, stuur dan een mail of een brief voor 1 oktober van het betreffende jaar.

Nog vragen?
Heeft u vragen, aarzel dan niet om ze stellen. Kom langs bij de receptie of stuur een mail