Protocol eigen buggy o.i.d.

Protocol eigen buggy o.i.d.

Protocol eigen buggy o.i.d.

Protocol bezit eigen elektrisch personentransportmiddel voor vervoer in de baan van Golf & CC Lauswolt.

Leden die plannen hebben om een buggy of ander personentransport aan te schaffen voor gebruik op de baan van Golfclub Lauswolt dienen zich aan de volgende voorwaarden te houden:

* De buggy’s, driewielers of ander personentransportmiddel anders dan trolleys kunnen niet gestald worden op de terreinen van de golfclub inclusief de parkeerplaats en moeten dus gestald worden thuis of elders.

* De golfclub zal geen mogelijkheid bieden voor het opladen van de accu’s van deze personentransportmiddelen anders dan aan de oplaadpalen op de parkeerplaats.

* Het personentransportmiddel dient te worden gekeurd door de Hoofd Greenkeeper voor gebruik in de baan, wat met name te maken heeft met gewicht, de snelheid en de maat en het profiel van de banden.

* Het lid dat voornemens heeft om tot aanschaf over te gaan, dient dat tijdig en voordat het personentransportmiddel wordt ingezet, te melden aan het bestuur.

* De uiteindelijke toestemming zal worden verleend door het bestuur voor maximaal 2 jaar, waarna er opnieuw toestemming kan worden verleend. Dit wordt gedaan in overeenstemming met de Baancommissie en de Hoofd Greenkeeper.

* Tijdelijk parkeren van het voertuig kan op de daarvoor bestemde parkeerplaats.