Wedstrijdprogramma '22

Wedstrijdprogramma 2022

Wij hebben duurzaamheid hoog in ons vaandel staan en zijn een GEO-gecertificeerde golfclub. Daarom drukken we geen papieren wedstrijdprogramma meer. Er zijn verschillende mogelijkheden om toch het wedstrijdprogramma te bekijken.

Digitale wedstrijdkalender
Via de website > Mijn Lauswolt > wedstrijden krijgt u inzage in al onze wedstrijden.
De button 'Toon lijst' geeft alle wedstrijden weer.
De button 'Toon kalender' geeft de mogelijkheid om de wedstrijden per maand te bekijken.
U kunt u ook wedstrijden van andere jaren terugkijken door op de pijltjes te klikken naast het groen gedrukte jaartal.

Web-app EGolf4u
Ook zijn onze golfwedstrijden makkelijk te bekijken via de web-app van Egolf4u.
Installeren van deze web-app op uw mobiel, op uw tablet maar ook op uw pc is eenvoudig: https://www.golfclublauswolt.nl/nieuws/egolf4u-app

PDF
De wedstrijdkalender van 2022 is ook te zien in een PDF. In de 1e regel ziet u in het rood de versiedatum staan. Soms komen er in de loop van het jaar toch nog kleine wijzigingen in het programma. Als er een nieuwe versie gemaakt wordt, zal de rode datum ook vernieuwd worden.

Overzicht wedstrijden versie 26/4