Wedstrijdprogramma

Wedstrijdprogramma 2020

Wij hebben duurzaamheid hoog in ons vaandel staan en zijn een GEO-gecertificeerde golfclub. Daarom heeft Golfclub Lauswolt besloten om (onder andere) geen papieren wedstrijdprogramma meer uit te brengen. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden om toch het wedstrijdprogramma te bekijken.

Digitale wedstrijdkalender
Via de website > Mijn Lauswolt > wedstrijden krijgt u inzage in al onze wedstrijden.
De button 'Toon lijst' geeft alle wedstrijden weer. De button 'Toon kalender' geeft de mogelijkheid om de wedstrijden per maand te bekijken. U kunt u ook wedstrijden van andere jaren terugkijken door op de pijltjes te klikken naast het groen gedrukte jaartal.

Handige web-app EGolf4u
Ook zijn onze golfwedstrijden makkelijk te bekijken via de web-app van Egolf4u. Installeren van deze web-app op uw mobiel, op uw tablet maar ook op uw pc is eenvoudig: https://www.golfclublauswolt.nl/nieuws/egolf4u-app.

NB. Door de Coronacrisis is het wedstrijdprogramma aangepast. Een aantal wedstrijden gaat dit jaar niet door vanwege de voorziene grote opkomst en de beperkte ruimte in het clubhuis. Ook de uitwisselingswedstrijden met andere clubs staan dit jaar niet meer op de kalender.