Lid worden? Nu met lage entreefee!

Lid worden bij Golf & Country Club Lauswolt? Dat kan.

Wist u al dat we de entreefee verlaagd hebben naar € 250,--?
Daarnaast hebben we diverse lidmaatschapsvormen. Kijk in dit overzicht naar een samenvatting van de mogelijkheden. Wilt u leren golfen? Dat kan natuurlijk bij onze golfschool

Het gewone lidmaatschap
Leden met een gewoon lidmaatschap (waaronder ook twilight- en weekendlidmaatschap) mogen, binnen de huisregels, zonder beperking spelen op onze baan en meedoen aan alle wedstrijden passend bij hun handicap. Deze leden zijn stemgerechtigd op de ledenvergaderingen. Ze mogen gasten, die niet lid zijn van onze club, 5 maal introduceren tegen een gunstig greenfeetarief.

Contributie
Voor de leeftijd van 25 tot en met 29 jaar bedraagt de jaarcontributie in 2016 € 505,--.
De jaarcontributie voor overige leden bedraagt € 1.010,--.

Entreegeld en renteloze obligatielening
Vanaf 40 jaar zijn een tweetal bedragen verschuldigd:
- een entreegeld van € 250,- als bijdrage in de ontwikkeling van de baan. Dit bedrag betaalt u in één keer.
- een financieringsbijdrage in de vorm van een renteloze obligatielening aan de club van € 870,-. Dit zijn 6 obligaties van € 145,--. De obligatielening kan in één keer of in termijnen worden betaald. Bij beëindiging van het lidmaatschap worden volgestorte obligaties terugbetaald.

Andere vormen van gewoon lidmaatschap
Twilightlidmaatschap
Voor de leeftijdsgroep tot 55 jaar.
De jaarcontributie bedraagt € 505,-.
Vanaf 40 jaar entreegeld van € 125,- en een obligatielening van € 435,-
Speelrecht vanaf 16.00 uur in de periode van 1 april tot en met 31 oktober.
Speelrecht in de overige maanden vanaf 14.00 uur.
Buiten de speelgerechtigde tijden is een greenfee verschuldigd op basis van het introductietarief.

Weekendlidmaatschap
Voor de leeftijdsgroep tot 55 jaar.
De jaarcontributie bedraagt € 505,-.
Vanaf 40 jaar entreegeld van € 125,- en een obligatielening van € 435,-
Speelrecht op zaterdagen en zondagen gedurende het hele jaar.

Vormen van buitengewoon lidmaatschap
Leden met een van onderstaande buitengewone lidmaatschappen hebben geen stemrecht op de ledenvergaderingen.

Jeugdlidmaatschap
Vanaf 8 jaar is een jeugdlidmaatschap mogelijk. Klik hier voor informatie over deze lidmaatschappen.

Aspirant Lidmaatschap 6 maanden om te leren golfen
Bent u niet in het bezit van een NGF handicap dan kunt u die bij ons behalen. In zes maanden tijd krijgt u naast 10 lessen van de pro en begeleiding van mentoren voldoende tijd en gelegenheid om uw handicap te halen. U wordt dan aspirant lid voor zes maanden kosten € 69,- per maand of u - als u ineens betaalt - € 396,-.

Aspirant Lidmaatschap 3 maanden
Heeft u al een handicap (of in het verleden behaald) dan kunt u kennismaken met onze golfclub met een aspirant lidmaatschap van maximaal drie maanden. De kosten zijn € 405,-- inclusief gebruik van de Driving Range.
Besluit u na deze maanden lid te worden dan gaat het gewone lidmaatschap in vanaf het moment dat het aspirantlidmaatschap werd aangegaan en wordt het lidmaatschap verrekend met de jaarcontributie.

Buitenlidmaatschap
Voor leden die 70 km of meer van Beetsterzwaag wonen.
Met een homecourse elders.
De jaarcontributie bedraagt € 505,-, het entreegeld € 125,- en de obligatielening € 435,-.