Driving Range kaarten

Driving Range kaarten

Driving Range kaarten

Met de komst van het nieuwe gebouw op de Driving Range hebben wij een uitbreiding van de Driving Range-kaarten gekregen. Wellicht willen anderen – die niet lid zijn van onze golfclub – ook gebruik gaan maken van deze prachtige nieuwe faciliteit. Naast de al aanwezige dagkaart, is er de mogelijkheid om een maandkaart, kwartaalkaart of een jaarkaart aan te schaffen. Deze gasten ontvangen een herkenbaar lichtblauw label.

 

dagkaart

 

maandkaart

 

kwartaal

 

jaarkaart

Driving range kaart          €

8.00

 

50.00

 

120.00

 

350.00

Toegang tot Driving Range
Het nieuwe gebouw heeft een afgesloten hal met ballenbak en toiletten. Via deze hal krijgt u toegang tot de afslagplaatsen, de lesruimtes van de pro en de afgesloten tassenberging. Als u kiest voor een van de Driving Rangekaarten ontvangt u een tijdelijke toegangspas voor de Driving Range zodat u in de afgesloten hal kunt komen. 

Verlichting Driving Range
Er is verlichting aangelegd op de Driving Range. Zo is het mogelijk om in de donkere maanden van het jaar ’s avonds te blijven oefenen. Deze verlichting is dan aan van maandag tot en met vrijdag tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag is de Driving Range niet verlicht. 

U kunt zich aanmelden voor een Driving Range kaart via de receptie.