Driving Range (verlicht)

Op de nieuwe Driving Range is verlichting aangebracht zodat er door onze leden ook in de avonduren geoefend kan worden. De lampen branden van maandag tot en met vrijdag uiterlijk tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag is de Driving Range niet verlicht.

Gasten
Het nieuwe gebouw heeft een afgesloten hal met ballenbak en toiletten. Via deze hal krijgt u toegang tot de afslagplaatsen, de lesruimtes van de pro en de afgesloten tassenberging.
Gasten zijn ook van harte welkom om te oefenen. Zij halen daarvoor bij de receptie (of het restaurant) een driving range kaart a € 8,-- en een tijdelijke toegangspas. Als u 's avonds wilt komen oefenen, bel dan 's middags even met de receptie voor de mogelijkheden.

Restaurant
Vanaf dit moment is op woensdag- en vrijdagavond het restaurant open tot ongeveer 20.00 uur. Dit is afhankelijk van het weer maar ook van de drukte in het restaurant. Wilt u zeker weten dat het restaurant voor u en uw groepje open is, kunt u altijd vantevoren even contact opnemen via 0512 38 35 90/2.

In de komende wintermaanden kunt u dus  's avonds voor het trainen of juist er na, een hapje komen eten of een gezellig drankje doen. Op de maandag- en dinsdagavonden is het restaurant geopend tot ongeveer een uur na zonsondergang. Hieronder ziet u voor de komende maanden de ruimere openingstijden van ons restaurant op de andere dagen.

Woensdag stamppotdag
Op de woensdagavonden staat onder andere een heerlijke stamppot voor u klaar. De kosten zijn € 9.75 per persoon.
U kunt vantevoren aangeven dat u een hapje komt eten maar u mag altijd spontaan langskomen. De keuken is open tot 19.30 uur.

Donderdag
Iedere donderdagavond is het restaurant vanaf 19.00 uur gereserveerd voor de bridge-club. Tot 19.00 uur bent u in ons restaurant van harte welkom.

Vrijdag borrelplank
Iedere vrijdag kunt u een heerlijke tapasplank voor bij de borrel bestellen. Iedere week kan er iets anders op de plank liggen. Laat u vooral eens verrassen.
Ook hier geldt dat u van tevoren aan kunt geven dat u zin hebt in zo'n gezellige plank maar binnenlopen kan altijd.

Bel met het restaurant 0512 38 35 90/2 of mail naar het restaurant.

Driving Range-kaarten
Naast onze lidmaatschappen hebben wij een uitbreiding van de Driving Range-kaarten gekregen. Naast de al aanwezige dagkaart, is er voor gasten de mogelijkheid om een maandkaart, kwartaalkaart of een jaarkaart aan te schaffen.

dagkaart

maandkaart

kwartaal

jaarkaart

Driving range kaart          €

U kunt zich aanmelden voor een Driving Range kaart via de receptie.