Competitiekleding is ook clubkleding

18 maart 2022

Club- cq competitiekleding

Onze competitiespelers en -speelsters gaan ook dit jaar in een nieuwe outfit van het merk Footjoy de baan in: een witte polo met een donkerblauwe trui met clublogo. Voor de jeugd zijn speciale sweaters gekozen, ook van Footjoy. De kleding is te verkrijgen bij het Sporthaantje in Drachten.

Voor de competitiespelers is het logo van sponsor het Sporthaantje op de kleding voorzien. Teneinde een uniforme uitstraling van onze club tijdens de competitie te bewerkstelligen, is het dragen van deze clubkleding verplicht.

Tarieven competitiespelers
De trui kost € 95,- en de polo € 55,-. Het bestuur levert een bijdrage van € 50,- per persoon. Dit bedrag wordt verrekend bij de aanschaf bij het Sporthaantje.
De windstop sweater voor jeugdleden kost € 65,- en € 45,- voor de polo. Ook voor de jeugdige competitiespelers levert het bestuur een bijdrage van € 50,- per persoon. Ook dit bedrag wordt verrekend bij de aanschaf bij het Sporthaantje.

Tarieven clubleden
Clubleden die ook deze clubkleding aan willen schaffen, zijn van harte welkom bij het Sporthaantje. Zij betalen € 150,- voor de Footjoy outfit, zonder het logo van het Sporthaantje.

De clubkleding is nu al beschikbaar bij het Sporthaantje aan de Stationsweg 41a in Drachten. Voor de juiste maat moet u wel even komen passen.