De laatste WECO wedstrijden van 2017

De laatste WECO wedstrijden van 2017.

Op 22 oktober werd op uitnodiging van het bestuur  gestreden om de presidentsputter. Onder  goede weersomstandigheden ( in tegenstelling tot de berichten)  streden 47 leden om de fel begeerde putter. De wedstrijdvorm was par bisque en er werd dan naast het golfen heel wat afgerekend en gezucht. Na een gezellige en geanimeerde wedstrijd werd in het clubhuis genoten van een drankje en een hapje. De winnaar werd na twee jaar door het lot te zijn verslagen de enige die in de ogen van de leden echt recht had op de titel: Maarten Ruys met een score van +1. Daarna kwamen 5 deelnemers met een score van 0. Op basis van matching cards werd Goadze Hiemstra 2e en Marten Dam 3e.

De Wildwedstrijd

Als laatste wedstrijd van het weco seizoen werd op 29 oktober de Wildwedstrijd georganiseerd. Uiteindelijk werd er door 70 leden gestreden om de prijzen. Het werd een echte wildwedstrijd zowel qua baan als qua weer. Korte felle regen en zelfs een hagelbui met harde windstoten werden afgewisseld met zonnige perioden. Velen lieten dan ook de glühwein of de hete chocolademelk met een saucijzenbroodje, in de baan gebracht door Bouwe, goed smaken. Na de wedstrijd en de prijsuitreiking werd wederom genoten van een uitstekend wildbuffet klaargemaakt door Thom Gabie. Vroeger werd er een birdiepot gemaakt en kreeg iedereen die een birdie maakte een presentje. Ook dit jaar was er weer een birdiepot waar velen aan deelnamen en nog leuker ook, velen één of meerdere prijsjes wonnen.De wildprijzen wederom beschikbaar gesteld door Thom Gabie werden als volgt verdeeld:

Bij de dames was de uitslag:

1.     Thea Bootsma
2.     Liz Hagenouw-Fissiaux
3.     Monique Verhoeven

Bij de heren was de uitslag:

1.       Dick Faas
2.       Dick van Es
3.       Oscar Verhoeven

Op onderstaande foto de winnaars van de wildwedstrijd.