De nieuwe Driving Range is in gebruik

De nieuwe Driving Range is af. U bent van harte welkom om er te komen oefenen.

Toegang
Het nieuwe gebouw op de Driving Range heeft een afgesloten hal met een ballenbak en toiletten. Via deze hal krijgt u ook toegang tot de afslagplaatsen, de lesruimtes van de pro en de afgesloten tassenberging. De deuren in deze hal zijn open tussen 8.00 en 17.00 uur. Iedereen die na 17.00 uur toegang tot de hal – en daarmee de ballenbak – wil hebben, kan met behulp van een saltopasje ook toegang krijgen.

Veel leden hebben al een pasje die toegang geeft tot afgesloten ruimtes in het clubhuis. Deze pasjes worden automatisch uitgebreid met de deuren van de Driving Rang door eenmalig de pas tegen de zwarte lezer te houden van de toegangsdeur beneden aan de schuine helling van het clubhuis.
Leden die nog geen pas hebben, kunnen deze aanvragen bij de receptie, tegen betaling van een borg van € 10,00.

Verlichting
Er is verlichting aangelegd op de Driving Range. Zo is het mogelijk om in de donkere maanden van het jaar ’s avonds te blijven oefenen. Deze verlichting is dan aan van maandag tot en met vrijdag tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag is de Driving Range niet verlicht. Dit is uiteraard met onze omwonenden afgestemd.

Gasten
Wellicht willen anderen – die niet lid zijn van onze golfclub – ook gebruik gaan maken van onze Driving Range. Hiertoe hebben wij een uitbreiding van de Driving Range-kaarten vastgesteld.
Naast de al aanwezige dagkaart, is er de mogelijkheid om een maandkaart, kwartaalkaart of een jaarkaart aan te schaffen. Deze gasten zijn te herkennen aan een lichtblauw label.

dagkaart

maandkaart

kwartaal

jaarkaart

Driving range kaart          €

Lockers
In het nieuwe gebouw zijn gesloten lockers geplaatst. 34 lage lockers zijn voorzien van een stopcontact. Deze lockers zijn bestemd voor leden met een electrische trolley. De huurprijs bedraagt € 115,-- per jaar. De leden die op de wachtlijst staan voor een ET-plaats komen als eerste in aanmerking voor een dergelijke plek. Heeft u een electrische trolley en wilt u een plek huren, geef dit bij de receptie door.
De 34 hoge lockers hebben geen stroom. De huurprijs is hetzelde als een gesloten hoge locker in het clubhuis en bedraagt € 55,-- per jaar. Ook voor deze lockers kunt u zich melden bij de receptie.

De tarieven voor de lockers in het clubhuis en de driving range hebben we gelijk gehouden. In het clubhuis zijn de lockerruimten verwarmd maar in de driving range zijn de lockers afgesloten en breder en makkelijker bereikbaar.

Electrische trolleys clubhuis
Op dit moment hebben een aantal leden in de tassenberging verlengsnoeren aangelegd om makkelijker hun electrische trolley op te laden. Dit vergroot het risico op brandgevaar ed. Binnenkort worden vanuit de midden balk van de electrische lockerplaatsen nieuwe stopcontacten aangelegd ter hoogte van het looppad. Na het aanleggen van deze nieuwe stopcontacten mogen geen verlengsnoeren meer gebruikt worden.
Vanaf dat moment zullen deze accu’s alleen opgeladen worden tussen 24.00 en 04.00 uur. Voor deze beperking in opladen is gekozen omdat momenteel de accu’s de hele dag stroom verbruiken wat in het kader van het klimaat (en onze beurs) niet langer nodig is.