Clubkampioenschappen strokeplay 2020

Clubkampioenschappen strokeplay

8 september 2020

In het weekend van 15 en 16 augustus werden op onze club de strokeplay kampioenschappenvoor dames en heren gespeeld onder ideale weersomstandigheden,

De deelname was erg klein. Dit is een ontwikkeling die vorig jaar al is ingezet. De deelnemers merkten tijdens het spelen niets van de kleine opkomst. Zo streden de heren op zaterdag over 36 holes voor een plaats bij de laatste 10 en een kans op de overwinning op zondag. Zondagmorgen vertrokken er 10 heren voor de laatste 18 holes. Bij de dames waren er in totaal 4 deelnemers die allen op zondag van start gingen.

Winnaars
De winnaar bij de heren werd Ype Zaal met een totaal aantal slagen van 242 over 54 holes. Een goede tweede plaats was voor Mildo van der Horst met 251 slagen.
Bij de dames was de winnaar Tjitske van der Wal met 275. Runner up was Gabi Murrmann met 282 slagen. Zij wist Ligaya Donig net voor te blijven.

Na afloop van de wedstrijd werden de prijzen uitgereikt door de voorzitter Maarten Ruys. Ype Zaal ontving een mooie kledingzak die hij misschien goed kan gebruiken bij zijn verhuizing naar de Universiteit van Stirling, waar hij gaat studeren en tevens een golfprogramma zal gaan volgen.

Na de prijsuitreiking nodigde de voorzitter eenieder uit om op het gezellige volle terras nog even te blijven genieten van een drankje aangeboden door het bestuur.