Thuismaaltijden

Thuismaaltijden

Thuismaaltijden

30 december 2021

Ons Restaurant is om 17.00 uur gesloten net als iedere andere horeca-onderneming. We hebben nog steeds verschillende mogelijkheden om voor u te koken. We hebben gedurende deze winter een winterspecial en ook steeds verschillende maaltijden-to-go.

Dus heeft u een keertje geen zin om te koken maar wilt u wel een heerlijke verse maaltijd dan maken wij die voor u. Heeft u een eigen favoriet recept dat wij eens voor u klaar moeten maken? We zijn nieuwsgierig. Laat het ons weten.

Thuismaaltijden
Wij bereiden nog steeds heerlijke maaltijden voor thuis. U kunt de maaltijden bestellen - bij voorkeur een dag van tevoren - en warm of koud mee naar huis nemen na een rondje golf. Deze menu's wisselen iedere donderdag en zijn te vinden onder 'Restaurant'. Ze variëren van ambachtelijke stamppotten met rookworst tot heerlijk gekruide kip piri piri. Wij blijven ons best doen u te verrassen met wisselende gerechten voor thuis.

Winterspecial
Gedurende de koude donkere wintermaanden hebben we een winterspecial: snert met roggebrood en katenspek. Hoe heerlijk is dit na een rondje wintergolf.

Kijk voor meer informatie op onze eigen pagina.

Terug naar nieuws.