Een bedankje van Sikke

7 oktober 2020

Bericht 2

Beste leden,

Met veel plezier heb ik ruim 4 jaar op de golfclub gewerkt en mocht ik deel uitmaken van de grote golffamilie. Op 1 oktober ben ik met pensioen gegaan en heb ik een leuk afscheid met mijn collega's gehad. Van vele leden, van het bestuuur en de baancommissie heb ik in de afgelopen weken een groet ontvangen in de vorm van een gesprekje, een kaartje of een presentje. Het heeft mij goed gedaan dat zovelen aan mij gedacht hebben.
Ik kom nog wel eens buurten op de golfclub en misschien zie ik u nog eens. Wellicht tot dan.

Hartelijke groeten van Sikke Veenstra

==========================================

Bericht 1
Onze greenkeeper, Sikke Veenstra, gaat met pensioen!

Sikke is in 2016 bij ons op de club begonnen (als opvolger van Rienk) en heeft zeer snel zijn draai gevonden in het werk in en om ons clubhuis. Vele leden zullen hem kennen en andersom kent Sikke vele leden van naam want Sikke houdt wel van een praatje.

Op woensdag 30 september heeft hij zijn laatste werkdag en is dan naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste klussen rond het Amaliaplein aan het oppakken. U zou hem dan – in achtneming van de coronamaatregelen – kunnen groeten.
Wat misschien ook een leuke optie is, is om een kaart naar zijn huisadres te sturen. Zo kunt u hem in deze coronatijd verrassen en daar wordt Sikke vast heel blij van. In de ledenlijst vindt u zijn adres.