Egolf4u app

Egolf4u heeft een app

30 april 2020

Egolf4u heeft een handige web-app ontwikkeld voor uw mobiel of tablet maar ook voor uw pc.
Met deze web-app kunt u te allen tijde:

-  de ledenlijst inzien
-  alle wedstrijden bekijken (heel handig want het wedstrijdboekje is verdwenen)
– inschrijven voor wedstrijden
– uitslagen van de wedstrijden bekijken
-  starttijd boeken
– inschrijflijsten en startlijsten bekijken
– uw hcp historie bekijken
-  de hcp-calculator gebruiken
– een Q-kaart aanvragen
– scores invoeren ook van wedstrijden (dit voorkomt rijen bij de computer in de hal)
– vreemde kaarten invoeren
– uw profiel bekijken
- digitale NGF-pas

De web-app staat niet in de App Store/ Play Store
U gaat via internet op uw mobiel of tablet naar m.eg4u.nl. U selecteert als club 'Lauswolt' en vervolgens kunt u op de gebruikelijke wijze inloggen.

Volledige werkbeschrijving plaatsing web-app voor Apple/IOS.

Volledige werkbeschrijving plaatsing web-ap voor Android.

Zo plaatst u de web-app op uw pc:
Typ in google: m.eg4u.nl en klik op enter.

U  kunt niet inloggen op uw Apple?

U  kunt niet inloggen op uw Android?

Terug naar nieuwsoverzicht.