Ferdinandse Bokaal

31 maart 2021

De competitie gaat ook dit jaar helaas weer niet door. Covid-19 blijft ons dwars zitten, maar dat gaat niet lang meer duren.

In plaats van de competitie organiseren we een eenmalige wedstrijd tussen de competitie-teams met een speelsterkte op ongeveer gelijk niveau; het betreft alle teams die competitie zouden hebben gespeeld. De captains van deze competitie-teams zijn kortgeleden benaderd met de vraag of hun team daaraan mee zou willen doen. Sommige teams willen gemixed worden met een ander team en andere spelen met hun eigen team.

De speeldagen zijn 16 en 29 april en 2 mei. In overleg met de captains is gekozen voor de twee spelvormen, Strokeplay en Stableford.

Een fraaie 50 cm hoge bokaal vernoemd naar onze hoofdgreenkeeper Richard Ferdinands is de prijs waarom gestreden gaat worden. Hij zal hem zelf uitreiken. De vier beste individuele scores van de teams tellen voor de uiteindelijke uitslag. Deze telling gebeurt onder toeziend oog van onze pro Djur den Haan.

De captains zullen binnenkort de startlijsten ontvangen. De flightindeling zal op E-golf4U worden gepubliceerd. Ons lid Erwin de Jong sponsort de wedstrijdballen, hulde!

Veel spelplezier!

Harmen de Jong en Piet Boonstra