Gastvrijheid

Gastvrijheid op Lauswolt

Gastvrijheid op Lauswolt

1 december 2022

Uit de bestuurskamer

Van vrijdag tot en met zondag hanteren we voor leden en gasten starttijden.Van maandag tot en met donderdag hanteren we voor gasten starttijden en voor leden niet. Leden kunnen in de app of via Mijn Lauswolt bekijken of er wedstrijden gespeeld worden en wanneer gasten een starttijd hebben. 

We willen benadrukken dat we blij zijn met onze gasten. Het secretariaat doet er alles aan om de spreiding van de gasten zo voordelig mogelijk over de dag te doen. Soms echter vragen gasten ter plekke of ze toch eerder mogen starten. Dat gebeurt zo nu en dan onder de noemer 'gastvrij zijn'.

Gastvrijheid
Het is dus eigenlijk weer net als vroeger toen we alle dagen richttijden hadden, dat leden zich gastvrij tonen richten de gasten.

Het is nu zelfs duidelijker dan voorheen wanneer die gasten komen want ze zijn zichtbaar in het starttijdenprogramma. Dus leden kunnen aan de hand daarvan besluiten om juist eerder of later te komen dan de geplande gasten.

Flexibel
Als gasten dus bij de teebox aangeven dat zij een starttijd hebben, dan kan dat in principe kloppen. Ga met ze in gesprek, wees flexibel en maak afspraken over de volgorde van afslaan. De belangrijkste boodschap is dan ook dat wij onze leden vragen om flexibel richting onze gasten te zijn.

Terug naar nieuws.