Geen ALV op 6 april en een mooi initiatief om elkaar te helpen

23 maart 2020

GEEN ALV OP 6 APRIL; MOOI INITIATIEF OM ELKAAR TE HELPEN

Beste leden,

Het lijkt alweer heel lang geleden, maar nog maar 1 week geleden besloten we onze baan, het clubhuis en de driving range te sluiten. Dat is voor ons allemaal wennen: niet meer naar de baan, geen gezellig samenzijn na een rondje golf, geen frisse neus met bal en stok.

Op dit moment is het nog onbekend wanneer de baan weer open kan. In ieder geval tot 6 april geen golf en natuurlijk gaat ook de Algemene Ledenvergadering van 6 april niet door.

Maar niet alles staat stil: In de tussentijd zullen Djur en Tim ons, zolang dat mogelijk blijft, via filmpjes helpen met het oefenen van onze golftechniek en werken de greenkeepers hard aan en op de baan.

De selecties van de teams H1/H2 (36 holes) en D1 (27 holes) hebben een prachtig initiatief gelanceerd. Ze bieden aan om de leden te helpen waar daar behoefte aan is, bijvoorbeeld boodschappen halen, hond uitlaten etc. Uiteraard met inachtneming van de maatregelen en richtlijnen van de instanties. Het bestuur vindt dit een prachtig initiatief en ondersteunt dat graag. Daarvoor hebben de initiatiefnemers een speciaal e-mailadres gemaakt (CoronActieLauswolt@gmail.com) waar je je hulpvraag naartoe kan sturen. De teamleden staan dan klaar om te helpen. Schroom niet om hulp te vragen: we zijn er, zeker nu, om elkaar waar mogelijk te helpen!

Onze pachter Thom-Gabie kijkt of en hoe hij een (afhaal-)maaltijdservice kan starten. We houden jullie daarover uiteraard op de hoogte.

Voor ons allemaal is nu het belangrijkst dat we er alles aan doen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dus zoveel mogelijk contact vermijden, afstand houden, en goed op elkaar en onszelf te passen.

Zodra er nieuwe informatie is, zullen wij jullie informeren. Voor het laatste nieuws, vragen en antwoorden kun je ook terecht op www.ngf.nl/coronafaq

Met hartelijke groet,
namens het bestuur,