Wij zijn volledig GEO-gecertifceerd wat staat voor duurzaam terreinbeheer van golfbanen. Het GEO-certificaat is ontwikkeld door de Golf Environment Organization (GEO), een internationale organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van duurzaam terreinbeheer van golfbanen.

Onze 18-holes golfbaan is gelegen op Landgoed Lauswolt. Karakteristiek is de landschappelijke overgang van het landgoedbos naar het open beekdal. De oude bosstructuren, lanen, sloten, rabatten (sloten in het bos), heide en zichtlijnen brengen de cultuurhistorie van het gebied tot leven.

Wij willen ons blijven ontwikkelen als een uitdagende, gastvrije en duurzaam gecertificeerde kwaliteitsbaan. Het is onze overtuiging dat hier een natuurlijke aantrekkingskracht voor leden, gastspelers en sponsoren vanuit gaat. Kernwaarden die de golfbaan typeren zijn landgoedkarakter, overgang van gesloten bos naar open beekdal, hoge natuurwaarden, agrarisch verleden, stilte, gastvrijheid, natuurvriendelijk.

Wij zijn ervan overtuigd dat de continuïteit van onze organisatie onlosmakelijk verbonden is met onze leefomgeving. Er is een diepe verbintenis tussen mens, milieu en de bedrijfsvoering. We zetten ons dan ook in voor een verantwoorde bedrijfsvoering en een continue zorg voor spelkwaliteit, ecologie, landschap en bedrijfseconomische aspecten. Ons GEO-certificaat staat voor duurzaam terreinbeheer van golfbanen en zien we als een erkenning en borging van deze inzet.

Download hier de pfd Golf & Country Club Lauswolt – Duurzaam golfen met aandacht voor de thema’s Natuur en landschap, Water, Energie, Ketenbeheer, Milieukwaliteit en Mens en samenleving.

Welkom op Lauswolt. In Beetsterzwaag ligt al bijna 60 jaar – met een oppervlakte van 100 hectare – onze baan verscholen in de Friese bossen. Doordat we grenzen aan het Koningsdiep, hebben we verrassende buitenholes met diverse waterpartijen.

U kunt van dit alles genieten door bij ons een greenfee aan te schaffen of door een lidmaatschap te nemen. Heeft u nog geen handicap, dan kunt u ook bij ons leren golfen.