Golfmagazine juni '22

Golfmagazine juni '22

Golfmagazine juni '22

9 juni 2022

Ook zo genoten van het Dutch Open? Wij in ieder geval wel. Of je de fantastische ontknoping op de zondag nou hebt meebeleefd in het zonnetje op Bernardus, of thuis voor de televisie; het was meer dan de moeite waard om dat te bekijken.

Na die zinderende play-offs van vier holes heeft het Dutch Open met Victor Perez een waardige winnaar gekregen. En de Fransman demonstreerde ook nog eens de waarde van zijn putter. Blijkt maar weer eens dat daarmee uiteindelijk de prijzen worden binnengehaald.

Wat de Nederlanders betreft was het natuurlijk geen goed Open. Met Joost Luiten op de veertigste plaats als beste landgenoot, is dat een tegenvaller. Zeker ook voor Luiten zelf. Hij was na afloop ongekend kritisch op zichzelf. Inmiddels weten we dat Luiten in het Porsche European Open na vijf rampzalige holes is uitgestapt en nu een pauze voor zichzelf heeft ingelast om mentaal weer alles op een rijtje te krijgen. Een dapper besluit, en uiteraard hopen we dat Joost Luiten weer snel alles in balans heeft en terugkeert op de fairways.

Verder kijken we in deze editie naar de LIV Golf League, het nieuwe initiatief uit Saoedi-Arabië, waar met tientallen miljoenen dollars aan topspelers is getrokken. Daarmee hebben ze in ieder geval Dustin Johnson weten te strikken. Maar wat zijn de consequenties voor zowel de golfwereld als de betreffende spelers zelf? Ook de andere Nederlandse professionals en amateurs komen aan bod in dit magazine. Plus natuurlijk veel meer lezenswaardige verhalen.

Veel leesplezier gewenst met deze nieuwste editie van Nationaal Golfmagazine.
Team Nationaal Golfmagazine, Eric Korver en Richard van Stralen


Klik op de afbeelding voor deze editie.

 

Terug naar nieuws.