Golfmagazine mei en juni

Golfmagazine

Golfmagazine

20 mei 2021

Beste golfers

Het zijn mooie dagen voor het Nederlandse topgolf. Vier landgenoten op de European Tour, en dan ook nog vier mannen die het allemaal goed doen. Op Gran Canaria, in het eerste Lopesan Open, haalden ze zelfs stuk voor stuk de cut, en dat is nooit vertoont. Een ongekende weelde.

Van die vier was Wil Besseling de grootste pechvogel. Na twee dagen foutloos op de tweede plaats met dertien birdies achter zijn naam, om in het weekend weg te zakken. Mogelijke oorzaak: corona. Hij hoorde direct na zijn laatste ronde dat hij positief was getest. Besseling zit as we speak nog in quarantaine op het eiland, samen met zijn caddie Martijn van Oosterhout. Lees zijn verhaal in dit magazine.

Verder is er licht aan de tunnel voor de touroperators. Spanje heeft als eerste land aangegeven deze zomer open te zijn voor toeristen. Meerdere landen volgen snel, en dat betekent dat het reisverkeer weer op gang kan komen.

Dat is ook goed nieuws voor Dirk Delfortrie, sinds afgelopen najaar Director of Golf op de Spaanse topbaan PGA Catalunya. Zijn loopbaan telde al tal van geweldige jobs, maar nu wil hij graag ook meer Nederlanders naar de baan bij Girona krijgen. Nationaal Golfmagazine reisde naar Catalonië voor een exclusieve reportage.

Dat en nog veel meer in de nieuwste editie van Nationaal Golfmagazine.

Veel leesplezier! Blijf gezond, golf veilig, 

Team Nationaal Golfmagazine

Klik op de afbeelding voor het hele magazine.

    

Terug naar nieuws.