Golfweek 2022

7 juli 2022

Heeft u het programma van onze Golfweek al gezien? Deze leuke gezellige week met zes wedstrijden start op maandag 22 augustus.

Deze jaarlijkse golfweek is één van de evenementen voor onze leden om het verenigingsleven op te schudden. Daarbij is het een prachtige gelegenheid om elkaar in een ontspannen en sportieve manier te ontmoeten. We hebben de afgelopen jaren een groot aantal nieuwe leden gekregen en we hopen van harte dat ook zij mee zullen doen aan één of meerdere golfwedstrijden in deze leuke golfweek. Het uitgangspunt is: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Iedereen veel golfplezier toegewenst!

Gasten greenfeevrij
Bij de verschillende wedstrijden wordt gespeeld om cups en trofeeën in verschillende spelformules. In deze golfweek kunt u bij een aantal wedstrijden vrienden en vriendinnen (die een handicap hebben) kennis laten maken met onze prachtige baan en vereniging. Voor deze wedstrijden geldt dat uw gasten geen greenfee hoeven te betalen.

Lekker eten na de wedstrijden
Na iedere wedstrijd wordt er een heerlijke maaltijd door Thom-Gabie en zijn team bereid. Thom-Gabie heeft leuke verschillende (vegetarische) maaltijden bedacht zodat u geen dag dezelfde maaltijd zult krijgen. De kosten voor de maaltijd betaalt u (contant of per pin) in het restaurant. Als het eten niet bij de wedstrijd is inbegrepen en u wilt toch gezellig mee-eten dan kunt u het vinkje bij 'horeca' aanzetten. Dan is Thom-Gabie van uw komst op de hoogte.

Egolf4u
Informatie over alle wedstrijden – voor jong en oud, van lage tot hoge handicappers - kunt u vinden via Mijn Lauswolt>wedstrijden of via de web-app van Egolf4u. Hier kunt u zich ook aanmelden.

PROGRAMMA GOLFWEEK 2022

Maandag 22 augustus, va 17.00 uur 9 holes golf
We luiden deze golfweek feestelijk in met een nieuwe wedstrijd. Een 9 holes golfwedstrijd die vanaf 17 uur begint zodat ook werkenden, twilightleden en jeugd vanaf 18 jaar mee kunnen doen. Het thema is 'Golf en Bierproeverij en Burgers (ook vega)'. Zet u het vinkje aan bij 'horeca' als u mee wilt eten?
Om de golfweek feestelijk te starten is gezellige muziek geregeld.

Starttijd wedstrijd vanaf hole 1 en hole 10

€ 3.--

Optie na de wedstrijd Bierproeverij en Burgers

€ 15.--

Niet mee-eten maar wel meedoen met de Bierproeverij

€ 5,--

Dinsdag 23 augustus Dames Invitée, 18 holes golfwedstrijd alleen voor dames
Dames van onze golfclub nodigen een golfende externe vriendin uit voor deze gezellige golfwedstrijd.
Twee (vriendinnen)teams worden per flight ingedeeld door de damescommissie.
Deze wedstrijd is inclusief het proeverijmenu in de baan die u op meerdere momenten ontvangt in een pop-up restaurantje.

Starttijd wedstrijd, shotgun

Kosten koffie-ontvangst en proeverijmenu in de baan

€ 27,50 p/p

Woensdag 24 augustus Jakob Kwast Trofee, 18 holes golfwedstrijd voor dames- en herenkoppels
Jakob Kwast was een fervent herendagspeler en wilde de krachten van de heren bundelen om de damesdagspeelsters van Lauswolt uit te dagen. Zo is de Jakob Kwast Trofee ontstaan en de familie Kwast stelt nog steeds ieder jaar prachtige prijzen beschikbaar.
U kunt zich voor deze wedstrijd inschrijven als dames- of als herenkoppel. De wedstrijdvorm is greensome dames tegen heren. Winnen dit jaar de dames of de heren? Zet u het vinkje aan bij 'horeca' als u mee wilt eten?

€ 6,-- per koppel

Optie na de wedstrijd mediterraan buffet

€ 25,-- p/p

Donderdag 25 augustus Joke Mulder, 9 holes golfwedstrijd en 's middags bridge voor een team van twee personen
Al jaren is de Joke Mulder Trofee een gecombineerde golf-bridgewedstrijd voor teams van twee personen (mannen, vrouwen of gemengd).
Meedoen aan deze trofee betekent meedoen aan de golf èn de bridge èn de lunch. De lunch betaalt u niet bij inschrijving van deze wedstrijd maar na afloop in het restaurant.
De wedstrijdvorm van deze 9 holes golfwedstrijd is stableford greensome en wordt in de ochtend gespeeld.
Voor de start van de wedstrijd krijgt u koffie met wat lekkers. Na het golfen is er de gezamenlijke lunch waarna de start is van de parenbridgewedstrijd van 24 spellen. Rond 17.00 is de nazit met prijsuitreiking.

€ 3.-- p/p

Kosten koffie-ontvangst en lunchbuffet

€ 22.-- p/p

Vrijdag 26 augustus Heren Invité, 18 holes golfwedstrijd alleen voor heren
Alle herenleden van Lauswolt, ook diegene die niet of nauwelijks meedoen met de herendag, mogen iemand (man) van een andere club uitnodigen voor een zeer gezellige 18 holes golfwedstrijd.
Na deze wedstrijd wordt in het restaurant een buffet geserveerd. Zet u het vinkje aan bij 'horeca' als u mee wilt eten?

Starttijd wedstrijd, shotgun

Inschrijfgeld wedstrijd, koffie-ontvangst, hapje in de baan

€ 20,-- per koppel

Optie na de wedstrijd buffet

€ 22.50 p/p

Zaterdag 27 augustus Carrouselwedstrijd, 18 holes golfwedstrijd met muziek

Leden die niet mee willen golfen maar wel mee willen eten, kunnen zich bij Thom-Gabie in het restaurant aanmelden.

De golfweek wordt spetterend afgesloten met een carrouselwedstrijd waarbij zes spelers in tweetallen een team vormen. Na iedere 3 holes wisselt men van partner zodat na 18 holes iedereen van het team met een ander teamlid heeft gespeeld. Begrijpt u het nog?
Ook voor deze speciale en leuke wedstrijd mag elk lid een ander lid of een introducee meenemen. U schrijft zich samen met uw introducee in. Wij zorgen er uiteraard voor dat u in hetzelfde team gaat spelen.

Na de wedstrijd is er muziek door "de mad parents" olv Frits Kaufmann. Ze spelen hartverscheurende blues, stevige rock en easy listening. Hoe leuk is dit.

U kunt na de wedstrijd lekker eten. Dit keer is het Gado-Gado met heerlijke kipsaté of een vegetarische variant met pindasaus. Zet u het vinkje aan bij 'horeca' als u mee wilt eten?

€ 6,-- per koppel

Optie na de wedstrijd Indonesische Gado-Gado met (vegetarische) kipsaté.

€ 16.50 p/p