Herendagen

Herendagen

Herendagen

30 november 2022

Na een succesvolle zomerperiode met wekelijks ruim 50 deelnemers, zijn we aan de winterperiode begonnen. Steeds meer heren mogen we verwelkomen en het aantal deelnemers aan de 9 holes wedstrijden neemt fors toe. 

Tijdens een gezellig potverteren op 2 november overhandigde Paul van Kleef (voorzitter) de jaarprijzen. De Fokke Kroes beker ging naar Taeke van der Wal en Jan Hemminga ontving de 9 holes bokaal.                                                            

Het komend winterseizoen introduceren we enkele nieuwe wedstrijdvormen zoals shortgolf, een pubquizwedstrijd en een golf-bridge wedstrijd. Het volledige schema hangt op het publicatiebord in de hal van het clubhuis.

Traditiegetrouw zullen we op woensdag 7 december na de wedstrijd Sinterklaas en Pietervrouw verwelkomen. We kennen zijn scherpe en kritische geest, maar ook hij wordt vast wat milder. Herendag deelnemers uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld, ook als u die dag niet in de gelegenheid bent om met de wedstrijd mee te doen.

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom om aan onze 18 holes of 9 holes wedstrijden mee te doen. Wekelijks kunt u zich inschrijven met de E-Golf4u app of via Mijn Lauswolt op de website.

De Herencommissie.

Terug naar nieuws.