Lauswolt Culinair

7 juni 2022

Doe op vrijdag 9 september 2022 mee met het “Landgoed Lauswolt Culinair Open” en kom ’s avonds lekker genieten bij de buren.

Velen van ons genieten met enige regelmaat van de prestaties van onze geweldig keuken op de club onder leiding van Thom-Gabie.
Op vrijdag 9 september krijgen we de kans om ook de keukenbrigade bij onze buren, het restaurant van Hotel Lauswolt, te beoordelen. Na een zeer succesvolle happening in 2019 hopen we er dit jaar, na een paar jaar afwezigheid door Corona, wederom een groot succes van te maken.

Marc van Gulick, die gastheer is in zeg maar ‘ons andere clubhuis’, nodigt ons van harte uit in te schrijven voor deze wedstrijd. “Hotel en golfclub zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”, zegt Marc. “En daarom vind ik het fijn dat het Landgoed Lauswolt Culinair Open dit jaar weer wordt georganiseerd.”

Inschrijfgeld
Voor leden van Lauswolt is het inschrijfgeld voor deze wedstrijd vastgesteld op € 85,00. Voor dit bedrag krijgen de deelnemers koffie met gebak bij ontvangst in ons eigen clubhuis, een verrassing in de baan en ’s avonds (vanaf 17.30 uur) ontvangst op het terras van Landgoed Lauswolt met een sprankelend aperitief. Aansluitend vindt het fraaie viergangendiner plaats in restaurant De Heeren van Harinxma inclusief bijpassende wijnen. Dit alles wordt afgesloten met koffie/thee met friandises.

Het inschrijfgeld dient betaald te worden op de dag zelf met pin.

Tafelindeling
Bent u niet helemaal gerust op de tafelschikking? Geen zorgen, het wordt voor u geregeld. We proberen, net als vorige keren, een tafelindeling te maken waarbij u met uw flightgenoten aan tafel komt te zitten.

Heeft u twijfels over het weer? Nergens voor nodig. Vrijdag 9 september belooft een stralende dag te worden.

Beperkt aantal plaatsen
Heeft u trek in zo’n gezellige, culinaire golfdag? Wacht dan niet te lang met inschrijven want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan gewoon via Egolf4U, het vertrouwde digitale inschrijfportaal van onze club.
Tevens staat de wedstrijd open voor gasten van Lauswolt. Vol is Vol, vis dus niet achter het net als u graag mee wilt doen.  Het maximum aantal deelnemers is 80.

Wedstrijd
De wedstrijdvorm is 18 holes Stableford individueel.
Shotgun op alle holes.
Aanvang om 12.00 uur.
Om koppels te vormen, worden leden gemengd met gasten van het hotel.

Tot slot
Er wordt gestreden om prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door Marc van Gulick.

We zien u graag op vrijdag 9 september!