Lauswolt Open 2021

Update Lauswolt Open

2 februari 2021

In deze onzekere tijden voor evenementen, zijn we als commissie toch bezig met de voorbereidingen voor het Lauswolt Open.

Data:
Mocht het toernooi niet op de geplande data van 6-9 mei kunnen doorgaan, hebben we van de NGF en PGA een alternatieve data gekregen in het eerste weekeind van oktober.

WAGR (WORLD AMATEUR GOLF RANKING):
De sponsoring voor dit jaar is al weer zo goed als rond, zodat we dit jaar wederom een schitterend toernooi voor de pro’s en topamateurs kunnen organiseren. Dit jaar zijn er zelfs punten te verdienen met ons toernooi voor de wereldranking voor amateurs!

Deelname vanuit onze golfclub, nog 8 wildcards:
Voor dit toptoernooi hebben we als initiatiefnemers voor de dames en de heren een aantal wildcards te verdelen. Deze vergeven we aan de dames en heren clubkampioenen stroke,- en matchplay en aan de senioren kampioen(e) strokeplay.
De wildcards worden deze week verstuurd naar de rechthebbenden (Tjitske vd Wal, Els Burbach, Ype Zaal en Karel Nienhuis). Voor het herentoernooi hebben we nog 5 wildcards te verdelen, voor het damestoernooi nog 3.

Als het toernooi in mei doorgaat zijn al deze wildcards voor de beste scores op de 1e maandbeker op 17 april. Mocht het toernooi verplaatst worden naar oktober, dan vergeven we 1 wildcard bij de eerste maandbeker, 1 wildcard bij de 2e maandbeker en de rest van de wildcards bij de clubkampioenschappen strokeplay.

Supersunday:
Op zondag worden de prijzen verdeeld, een select groepje wat de CUT gehaald heeft strijdt om de titel. Wij willen zoveel mogelijk leden betrekken bij deze dag vol topgolf op onze baan.
Daarom organiseren we zondags een parcours waar iedereen ongeacht handicap zich kan meten op het gebied van chippen pitchen putten en bunkerslagen. (Dit kan natuurlijk alleen doorgaan als we weer zoveel mensen bij elkaar mogen brengen). Na afloop kunt u evt meelopen met de flights die strijden om het prijzengeld en de titel: winaar van het Lauswolt Open!