Open Dag

Open Dag 2020

Open Dag 2020

6 februari 2020

Op zaterdag 21 maart is het Open Dag op onze golfclub. Komt u een kijkje nemen in onze keuken?

Vanaf 11 uur 's ochtends tot ongeveer 16.00 uur staan wij voor u klaar met een leuk programma. U kunt de hele dag door gewoon bij ons binnenlopen.

Naast het verkrijgen van informatie over de verschillende lidmaatschappen die wij hebben, informatie over hoe u bij ons goed leert golfen, willen wij u op 21 maart vooral kennis laten maken met de golfsport. 

Kennismaken met driving range en oefenfaciliteiten
Wij staan in ons clubhuis voor u klaar om u wegwijs te maken in de golfsport. Met één van ons gaat u naar de driving range en de oefenfaciliteiten waar u onder andere met de pro's de basisbeginselen van de golfsport leert. Kunt u al golfen dan doet u gezellig mee aan dit programma.

Kennismaken met onze baan
Na de basisbeginselen laten wij u graag even kennismaken met onze baan. U krijgt dan de mogelijkheid om het geleerde op de driving range meteen in de praktijk te brengen door één hole te spelen. Wie weet heeft u talent en krijgt u het golfballetje in een paar slagen al op de green.

Iedereen - van jong tot oud - is op zaterdag 21 maart van harte welkom aan de Van Harinxmaweg 8-A in Beetsterzwaag om kosteloos te ontdekken hoe leuk de golfsport is! 

U hoeft geen golfspullen mee te nemen. Daar zorgen wij voor. Zorgt u voor sportieve schoenen?

Heeft u nog vragen, mail ons dan gerust.