Open Dag 2.0

Open Dag 2.0 op 18/7

26 juni 2020

Open dag 2.0 op zaterdag 18 juli
Door de coronamaatregelen hebben we dit voorjaar geen Open Dag kunnen houden. We hebben niet onze mooi baan aan anderen kunnen tonen. We hebber er iets op gevonden en we noemen het onze open dag 2.0 omdat het allemaal net even anders gaat. We organiseren die op zaterdag 18 juli tussen 10.00 en 15.00 uur.

Voor wie?
Deze open dag organiseren we voor al onze eigen leden - voor u dus - om kennissen, buren, kinderen of kleinkinderen te introduceren in de golfwereld op Lauswolt.

Op zaterdag 18 juli kunt u één of twee gasten (jong en oud) meenemen die het leuk vinden om eens te golfen op onze nieuwe shortgolfparcours. Ervaring is niet vereist, er zijn geen kosten aan verbonden, van tevoren aanmelden moet wel.

Wat is shortgolf?
Op de eerste 4 holes van de 2e negen hebben we sinds kort een 9 holes par3 parcoursje gerealiseerd.
De afstanden liggen tussen de 65 en de 145 meter. Op onze open dag staan 5 vlaggen in wintercups en 4 vlaggen op de green. De golfschool ziet met dit shortgolfparcours veel mogelijkheden voor onze jeugdleden en startende golfers maar ook voor gevorderden om hun korte spel te trainen.

Tijdens deze open dag 2.0 kunnen uw gasten deze par3parcours ervaren en omdat u met uw eigen gasten meegaat, wordt dit ook uw eerste ervaring met ons shortgolfparcours.

Hoe gaat de open dag in zijn werk?
U moet zich voor 15 juli aanmelden bij het secretariaat om een starttijd te krijgen voor deze open dag.

Op de open dag kunt u zich met uw introducé(es) maximaal 30 minuten voor uw starttijd melden bij de drivingrangematten buiten naast de golfschool. Daar wordt u ontvangen en krijgen uw introducées een club en een putter. U en uw gasten mogen even kort inslaan waarna u gaat spelen vanaf hole 10. Ook daar krijgt u uitleg over het nieuwe parcours en ontvangt u een scorekaart. Na afloop kunnen de stokken weer bij ons ingeleverd worden.

In het clubhuis (of op het terras) zullen vrijwilligers aanwezig zijn om eventuele vragen over het starten met golfen op Lauswolt of de verschillende lidmaatschapsvormen te kunnen beantwoorden.

We hanteren uiteraard nog steeds de 1.5 meterregel. Let u – ook op deze open dag - op uw en onze veiligheid?!