Open dag 2019

Op zaterdag 23 maart is het Open Dag op onze golfclub. Komt u een kijkje nemen in onze keuken?

Vanaf 11 uur 's ochtends tot 16.00 uur staan wij voor u klaar met een leuk programma. U kunt de hele dag gewoon bij ons binnenlopen. Wij willen u op zaterdag 23 maart vooral kennis laten maken met de golfsport en er graag over vertellen.

Kennismaken met driving range en oefenfaciliteiten
Wij staan in ons clubhuis voor u klaar om u wegwijs te maken in de golfsport. Met één van ons gaat u naar onze gloednieuwe driving range waar u onder andere met de pro's de basisbeginselen van de golfsport leert. Kunt u al golfen dan doet u gezellig mee aan dit programma.

Kennismaken met onze baan
Na de basisbeginselen laten wij u graag even kennismaken met onze baan. U krijgt dan de mogelijkheid om het geleerde meteen in de praktijk te brengen door één hole te spelen. Wie weet heeft u talent en krijgt u het golfballetje in een paar slagen al op de green.

Iedereen - van jong tot oud - is op zaterdag 23 maart van harte welkom aan de Van Harinxmaweg 8-A in Beetsterzwaag om kosteloos te ontdekken hoe leuk de golfsport is!

U hoeft geen golfspullen mee te nemen en het dragen van sportieve schoenen is wenselijk. Heeft u nog vragen, mail dan naar de golfclub.

U hoeft zich niet aan te melden. Kom vooral gewoon langs. Zien wij u in ons clubhuis?!