Rabbit van het jaar 2020

10 september 2020

Op dinsdag 8 september werd de laatste zomerwedstrijd van de Rabbits gespeeld. Tijdens deze allerlaatste wedstrijd van dit zomersiezoen werd pas duidelijk wie dit jaar met de beker naar huis mocht gaan en wie zijn/haar naam bijgeschreven zou worden op het bord.

Na de wedstrijd werd het seizoen feestelijk afgesloten met een etentje, waar de Rabbitcommissie na een seizoen met een heel goede deelname, de spelers op kon trakteren. Een passende afsluiting van een mooi seizoen in de gezellige sfeer zoals we die bij de Rabbits gewend zijn.

Aansluitend aan het diner werden de winnaars van de competitie bekend gemaakt .Rob van der Kooi wist zich met 22 punten in deze laatste wedstrijd naar de eerste plaats te spelen.
Op de tweede en derde plaats eindigden respectievelijk Isabelle Oppel en Aniek Ponsen.

Alle winnaars ontvingen een fraaie trophee en uiteraard was er de wisselbeker voor de winnaar. Onder de gegeven omstandigheden konden de prijzen niet overhandigd worden maar moesten de winnaars deze zelf van de tafel pakken. De gelukwensen waren niet minder gemeend en alle winnaars viel een welgemeend applaus ten deel.

De Rabbitcommissie kan, ondanks alle beperkende coronamaatregelen, terugzien op een goed en gezellig jaar met een heel goede deelname en een mooie afsluiting.