Restaurant open va 1 juni

Vanaf 1 juni is ons restaurant weer open

Vanaf 1 juni is ons restaurant weer open

27 mei 2020

Ons Restaurant is weer open vanaf 1 juni

Omdat we erg blij zijn dat we weer open mogen gaan, verwelkomen wij in de maand juni iedereen die bij ons komt dineren met een sprankelende welkomstcocktail (met of zonder alcohol).

In het restaurant is in verband met de corona maatregelen plaats voor maximaal 30 gasten, exclusief het bedienend personeel. Voor u naar binnen gaat, bent u verplicht om eerst uw handen te  ontsmetten. 

Er mogen maximaal 4 gasten aan één tafel plaatsnemen. Een uitzondering wordt gemaakt voor huishoudens die bestaan uit meer personen.

Lunch en diner
Voor een lunch en een diner moet u reserveren.
Dit kan telefonisch via 0512 38 35 90/2 of per e-mail of voor aanvang van uw golfronde aan de bar.
Bij de reservering zal worden gevraagd of u de afgelopen 24 uur last had van: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Als dit niet in orde is, kan er geen reservering gemaakt worden.

Kopje koffie of een borrel
In ons restaurant hebben gasten met een reservering voor een lunch of een diner voorrang op gasten die alleen voor een drankje langs komen. U bent uiteraard welkom voor een kopje koffie of een drankje mits er een stoel voor u beschikbaar is. De medewerkers in de bar zullen met u meekijken naar de mogelijkheden.

Proeverij
De hele maand juni bieden we het proeverij menu aan voor € 27,50. Dit zijn 7 gangetjes van onze lekkerste gerechten.

Met hartelijke groeten en tot gauw.
Thom-Gabie van Baars en zijn team