Slotwedstrijd damesdag 2021

Slotwedstrijd damesdag

Slotwedstrijd damesdag

28 oktober 2021

Dinsdag 26 oktober was het zover; de laatste strijd van het jaar tussen alle dinsdagdames zou gaan losbarsten...

Ik ontmoette mijn flightgenoten en had er al gelijk zin in. Onder de perfecte herfstomstandigheden liepen we naar onze starthole 9. Het was echt zo’n heerlijke frisse dag waarbij de zon in het ochtendgloren door de mistige wolken heen brak en de bomen daardoor de meest mooie kleurschakeringen lieten zien van bruin, geel tot oranje/rood.
Ik voelde een enorme blijheid dat ik mezelf deze paar uurtjes in de natuur gunde, met fluitende vogeltjes om me heen (in plaats van drukke kindertjes), evenals mijn teamgenoten overigens, die ook vaak werk, gezin of dagelijkse beslommeringen laten prevaleren boven een ontspannen rondje golf.

Nadat we de eerste 2 holes een beetje moesten inkomen - aangezien we voor deze dag onze clubs echt even moesten afstoffen - kwamen we geleidelijk in ons spel en liep het onverwacht gesmeerd. We leken wel op tik. We speelden deze dag in flights van drie en de wedstrijdvorm was Texas Scramble. Dat betekende dat iedereen lekker kon afslaan en de andere twee steeds met de beste bal verder moesten slaan. Eenmaal op de green mochten we dan wel weer met z’n drieën de putt proberen uit te holen. Dat we deze dag wel eens zouden kunnen winnen was niet in ons hoofd opgekomen, aangezien we in totaal maar 7 slagen kregen en we heel wat putts net misten. We hebben ons daarom ook maar weinig met de score bezig gehouden en waren na afloop toch enigszins verrast dat onze buit over de eerste 9 holes 20 punten bedroeg.

We hebben deze dag dus volop genoten van de weelderige natuur en van elkaars verhalen, bedankt team! Dat moet een extra motivatie voor ons zijn om vaker te gaan spelen, voor mij in ieder geval wel! Nadien in het clubhuis zat iedereen gezellig aan tafels en hebben we genoten van een herfst buffet met overheerlijke mosterdsoep, diverse salades/brood en kroketten.

Veel dank voor deze perfect georganiseerde dag, ik doe volgend jaar graag weer wat vaker mee en ik doe dan ook meteen een oproep aan alle dames die niet meededen om dat ook te doen! 

Met swingende groet, namens het hele team, 
Charlotte Weitenberg - Ruys

Voor de foto's van de prijswinnaars, klik op deze link.

 

Terug naar nieuws.