Speelmogelijkheden tijdens Lauswolt Open

1 september 2021

Tijdens het Lauswolt Open op 30 september, 1, 2 en 3 oktober (halve dag) zijn er voor onze leden nauwelijks golfmogelijkheden.

Op donderdag 30 september worden er sponsorwedstrijden - Funky Thursday en de Pro-AM - georganiseerd ten behoeve van het Lauswolt Open.
Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober wordt bij ons de 5e editie van het Lauswolt Open gespeeld.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar de heren en damesspelers. Als u mee wilt lopen met een flight, is dat ook mogelijk.
Voor de zondagochtend wordt voor de leden een putwedstrijd georganiseerd. Het sporthaantje is deze dagen aanwezig met demo's van verschillende clubs.
Voor het volledige programma verwijzen we u graag naar de website www.lauswoltopen.nl

Alternatieve speelmogelijkheden tegen introductietarief
Met de Noord-Nederlandse Golfclub in Glimmen en met De Gelpenberg in Aalden hebben we afspraken kunnen maken dat leden van Lauswolt tegen betaling van het introductietarief bij hen kunnen spelen. Uiteraard moet u vantevoren informeren naar een starttijd. En vergeet niet uw digitale NGF-pas mee te nemen.

Naar Noord-Nederlandse op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober
Aanmelden bij de Noord-Nederlandse is noodzakelijk: Tel. 050 40 62 004.Tel: 050 406 2004 | Email secretariaat@nngcc.nl.
Naar De Gelpenberg op zondag 3 oktober
Aanmelden bij De Gelpenberg is noodzakelijk: Tel 0591 37 19 29 | Email info@degelpenberg.nl