Tip over de web-app

29 januari 2020

Heeft u de voordelen van de knop profiel op de web-app van Egolf4u al ontdekt?

U kunt bijvoorbeeld uw eigen profielfoto toevoegen zodat anderen weten hoe u er uit ziet. Dit doet u echter niet via deze app. Het kan wel heel makkelijk via de website > Mijn Lauswolt. In uw eigen profiel kunt u klikken op gegevens wijzigen. Dan ontstaat de mogelijkheid om een foto toe te voegen. Zodra u dit gedaan heeft, verschijnt de foto ook in de app.

Onder uw profiel zijn de laatste vier gelopen kaarten opgenomen, van wedstrijden en van Qualifying rondes.
Scrolt u naar beneden dan ziet u uw eigen playing handicaptabel behorende bij uw handicap. Dan hoeft u niet meer in het clubhuis te turen op de geprinte handicaptabellen.

Als u de playing handicap van uw flightgenoot wilt checken, kan dat ook via deze web-app.
Dan gaat u via de app naar de knop baaninfo. Daar voert u bij HCP Calculator de handicap van die speler in. Als u op 'bereken' klikt dan verschijnt de playing handicap tabel te voorschijn behorende bij die betreffende handicap.

Succes!