Top 100 beste golfresorts in Europa

Top 100

Leadingcourses stelt aan de hand van revieuws van golfers allerlei ranglijsten samen. Begin maart is een top 100 van de beste golfresorts in Europa verschenen. Op Leadingcourses.com krijgen alle banen een cijfer dat gebaseerd is op de mening van golfers. Aan de hand daarvan stelt Leadingcourses.com onder meer de Golfers' Choice ranglijsten samen. 

Top 100 beste golfresorts in Europa
Deze week is een nieuwe ranglijst verschenen van de beste Europese golfresorts. Dat wil zeggen een golfbaan of meer dan één course met een hotel 'on or next to the golf course'. De resort-ranglijst is voor 50 procent gebaseerd op het oordeel van golfers op Leadingcourses.com over de golfbaan; de andere 50 procent is gebaseerd op het oordeel van bezoekers op booking.com over hotels.

Nummer 1
Door onze samenwerking met Bilderberg hotel Lauswolt staan we op de 34e plek van Europese golfresorts,  wat een prachtige positie is. Kijk voor de hele lijst op leadingcourses.com/blog/best-golf-resorts-in-2017/ 
De mooiste plek is echter de nummer 1 van de Nederlandse resorts in deze top 100. Kijk voor de ranking ook op het nieuws van golf.nl/. Wij voelen ons vereerd en we gaan er dit jaar weer alles aan doen om deze plek waar te maken.

Uw mening
Wij tonen al geruime tijd de reviews van onze gasten over onze golfclub en baan op onze website. Heeft u een bezoek gebracht aan onze baan, dan vinden wij het leuk om uw mening terug te zien op Leadingcourses.